Wat meer volwassen Cinders nu beschikbaar

Wat meer volwassen Cinders nu beschikbaar

Ben je het beu van het typische Assepoester-verhaal? Welnu, een spel genaamd Cinders mengt zich door zijn eigen versie van het klassieke sprookje te vertellen.

video

Volwassen Cinderella

Aangeduid als een volwassen kijk op Assepoester, is Cinders een visuele roman die draait om keuzes van spelers en het vormgeven van het verhaal op elke gewenste manier – met meerdere eindes, 120 beslissingspunten en meer dan 300 verschillende keuzes.

Cinders is een geestige jonge vrouw die leeft met een arrogante stiefmoeder en haar twee dochters, alsof ze een bepaald bekend sprookje naspeelt. Maar in tegenstelling tot zijn hoofdpersonage is Cinders niet bang om het lot in eigen hand te nemen. Zelfs als het betekent dat je de regels overtreedt …

De game werpt een blik op vier vrouwen en maakt hen tot wie zij zijn. Het is een verhaal over vrijheid, dromen, zusterschap en het vinden van je eigen Happily Ever After dat misschien niet helemaal overeenkomt met de oude moraal van klassieke sprookjes.

Met meerdere eindes, 120 beslissingspunten en meer dan 300 keuzes, geeft Cinders je totale controle over de persoonlijkheid van het hoofdpersonage en hoe haar verhaal zich ontvouwt.

De game is nu beschikbaar in de Nintendo eShop voor Nintendo Switch, met dank aan uitgever Crunching Koalas.