Wavetale – Launch trailer

Wavetale – Launch trailer

Wavetale is een nieuw platformavontuur ontwikkeld door Thunderful voor de Nintendo Switch, en de ontwikkelaar heeft een nieuwe trailer voor de game uitgebracht. De titel heeft pas onlangs zijn debuut gemaakt.

video
play-rounded-fill

Over Wavetale

Verken de wateren van een overstroomde stad! Vecht tegen enorme zeedieren, red je buren en ontrafel de mysteries die diep onder de oppervlakte begraven liggen.

In Wavetale, een verhaalgestuurd actie-avonturenspel, krijg je de kans om zowel de open zee als de in verval rakende archipel van Strandville te verkennen. Onderweg ontmoet je afgematte vissers, teruggetrokken kluizenaars en misschien zelfs een paar piraten. Verken zowel kalme zeeën als kolkende golven als Sigrid, een jong meisje dat bevriend raakt met een schimmige figuur die haar de mogelijkheid geeft om vrij over het wateroppervlak te bewegen.

Om de mensen die op de eilanden wonen te redden, moet je snel over het water bewegen, jezelf met je net van de daken slingeren en enorme vijanden verslaan. Dit was allemaal mogelijk dankzij de schaduwen op het lagere niveau, evenals je knorrige oma.

Kenmerken

– Tijdens deze actievolle reis race je over de wijde oceaan en slinger je over de daken van verschillende wolkenkrabbers. Geniet van een verhaal dat je hart zal verwarmen over de pijn van verlies en de genezende kracht van vriendschap

– Maak nieuwe vrienden onder de fascinerende cast van eilandbewoners die Strandville te bieden heeft, variërend van een heerlijk arrogante surfer chick tot een oudere visser die modeontwerper is geworden. Pas je look aan met een verscheidenheid aan hoofddeksels, haarkleuren en kleding die je kunt verzamelen.

– Maak unieke tekeningen om toe te voegen aan de pagina’s van Sigrid’s plakboek, zodat je meer te weten kunt komen over haar wereld.

Wavetale kan nu als digitale download worden gekocht in de Nintendo Switch eShop.

Ad