WayForward – Het idee voor Shantae And The Seven Sirens is lang geleden bedacht

WayForward – Het idee voor Shantae And The Seven Sirens is lang geleden bedacht

In een recent interview met Goombastomp onthulde de oprichter van WayForward, Matt Bazon, dat het komende Shantae-vervolg al heel lang een ongebruikt concept was – sinds de Nintendo DSi nog steeds een moderne handheld was !

In feite bewaart hij dergelijke ongebruikte ideeën voor toekomstige titels, totdat de tijd rijp is:

I’ve wanted to do a Shantae sunken city game for a while, probably since we finished the Nintendo DSi game [Shantae: Risky’s Revenge]. There are many Shantae ideas hidden deep inside sketchbooks waiting for the right time to resurface, and it felt like the right time to dig into that story.

Hints op 30-jarig bestaan ​​

Voorlopig verwachten velen dat Shantae en de zeven sirenes het grote spel van WayForward zullen zijn ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan ​​van het bedrijf dit jaar.

Maar Matt plaagde dat er binnenkort meer van het bedrijf uitkeek!

2019 was insane with original titles that are still releasing from WayForward. We had River City Girls, Mighty Switch Force! Collection, Vitamin Connection, Spidersaurs, Cat Girl Without Salad: Amuse-Bouche, and now Shantae and the Seven Sirens – all original games in development at the same time…we haven’t even revealed everything yet! After 30 years, we need a nap!

Hmmm interessant om het zachtjes uit te drukken toch?

Over Shantae en de zeven sirenes

Klop je haar en schud je heupen – we zijn enthousiast om aan te kondigen dat de nieuwste inzending in de populaire Shantae-serie, Shantae and the Seven Sirens, op 28 mei 2020 op consoles en Windows-pc zal verschijnen! 

De uitgebreide zoektocht, die nieuwe locaties, vrienden, vijanden en transformaties bevat, zal naar verwachting volledig aankomen op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en Steam voor de prijs van $ 29,99. Bovendien is er nu een update met de epische conclusie van het avontuur beschikbaar op Apple Arcade. In afwachting van de lancering op meerdere platforms, is hier een nieuwe trailer te zien.

Met meerdere steden en meer labyrinten dan ooit tevoren, combineert Shantae and the Seven Sirens de meest populaire elementen uit eerdere Shantae-titels tot het grootste uitje van de Half-Genie-held tot nu toe. De opwinding begint wanneer Shantae een tropisch paradijs bezoekt waar ze bevriend raakt met nieuwe Half-Genie-bondgenoten, maar het gaat snel mis als ze ontdekt dat sinistere geheimen onder het oppervlak van het eiland roeren. Terwijl Shantae verwikkeld raakt in de mysteries van het eiland, zal ze geheel nieuwe dansvaardigheden en Fusion Magic met onmiddellijke transformatie gebruiken om de niet-lineaire, onderling verbonden wereld te verkennen en te strijden tegen een assortiment duivelse vijanden … niet in de laatste plaats de raadselachtige Seven Sirens !

Als aanvulling op de actie zijn er spectaculaire geanimeerde tussenfilmpjes die het verhaal tot leven brengen – een eerste serie! – inclusief een adembenemende opening in anime-stijl door het gerenommeerde animatiehuis Studio TRIGGER. Andere nieuwe functies zijn onder meer 4K-ondersteuning en een verzamelkaartsysteem waarmee spelers de krachten van Shantae op verschillende manieren kunnen vergroten.

Apple Arcade-gebruikers zullen tal van verbeteringen in de game opmerken in de nieuw uitgebrachte update, waar ze nieuwe omgevingen, kerkers en vaardigheden zullen tegenkomen, evenals verbeteringen zoals nieuwe volledig geanimeerde tussenfilmpjes, verbeterde personageportretten, een verbeterde kaart , aanpasbare aanraakbedieningen, een nieuwe ontgrendelbare modus en diverse andere oplossingen en verfijningen. Spelers kunnen verdergaan waar ze waren gebleven of de hele zoektocht van begin tot eind spelen.

Shantae and the Seven Sirens is het vijfde item in de Shantae-serie, die voor het eerst werd gelanceerd in 2002. Naast de digitale versie van de game, een fysieke versie – inclusief zowel een standaardeditie als een collectorseditie voor sommige platforms – is gepland voor Limited Run Games, met details die later bekend zullen worden gemaakt. Ga voor meer informatie over de Shantae-serie en andere WayForward-titels naar www.wayforward.com

Belangrijkste kenmerken:

  • Doorkruis een uitgestrekte, onderling verbonden wereld boven en onder de zee!
  • Gebruik Fusion Magic om direct te wisselen tussen geheel nieuwe schepselvormen!
  • Buikdans om machines te activeren, gezondheid te herstellen en meer!
  • Nieuwe personages en terugkerende favorieten zoals Rottytops, Sky, Bolo en de snode Risky Boots!
  • Prachtig geanimeerde tussenfilmpjes in tv-stijl!
  • Verzamel en start op met Monster Cards!
  • Geniet van minigames, koop magie en items en ontdek geheimen!
  • Handgeschilderde beelden met 4K-resolutie op PS4 Pro, Xbox One X, Mac en pc!
Ad