WayForward zal Lunark publiceren, fysieke release op komst

WayForward zal Lunark publiceren, fysieke release op komst

WayForward heeft de overname van Lunark aangekondigd voor publicatie. Het werkt ook samen met Limited Run Games om een ​​fysieke editie te maken.

Over WayForward

WayForward, een onafhankelijk gamingbedrijf, en ontwikkelaar Canari Games zijn verheugd een samenwerking aan te kondigen waarin WayForward de digitale publicatie voor Canari’s langverwachte filmische platformgame LUNARK zal verzorgen. LUNARK is een sci-fi-avontuur in retrostijl, geïnspireerd op 2D-klassiekers uit de jaren 80 en 90, zoals Prince of Persia, Flashback en Out of this World, en zal eind 2022 verschijnen voor Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5 , de Xbox-familie van consoles, Mac en pc.

video
play-rounded-fill

Over Lunark

LUNARK geeft spelers de leiding over Leo, een koerier met ongebruikelijke vaardigheden en een mysterieuze achtergrond, in een verre toekomst waarin de maan van de aarde is veranderd in een vaartuig voor het voortbestaan ​​van de mensheid en een totalitaire dictatuur oppermachtig is. Leo moet rennen, springen, hangen, klimmen, rollen en zich een weg banen uit de ene levensbedreigende situatie na de andere terwijl hij navigeert door indrukwekkend geanimeerde pixelart-omgevingen, variërend van een dystopische megalopolis tot griezelige grotten tot een buitenaards bos terwijl hij onbewust wordt gevangen in de opstand tegen de ijzeren vuist van LUNARK.

Spelers moeten ontsnappen aan vallen, puzzels oplossen, upgrades verwerven en vijandige droids bestrijden met hun reflexen en hersens, en als ze niet vechten voor het leven, krijgen ze te maken met een cast van kleurrijke individuen die Leo’s trouw op de proef.

Ad