WayForward’s Cat Girl Without Salad: Amuse-Bouche – Als verrassing gelanceerd

WayForward’s Cat Girl Without Salad: Amuse-Bouche – Als verrassing gelanceerd

WayForward maakte een verrassende aankondiging dat Cat Girl Without Salad: Amuse-Bouche nu beschikbaar is in de Nintendo Switch eShop, voor slechts $ 7,99 USD!

Het spel ziet spelers als de kattenorenjager Kebako – die allerlei vreemde videogameverwijzingen en dergelijke tegenkomt!

Oorspronkelijk gepest als een grap van April Fools in 2013, werd de multi-genre shooter uiteindelijk in 2016 echt gelanceerd op pc’s. Deze Switch-release is niet anders – met dezelfde gekke humor en unieke gameplay in draagbare vorm!

video
play-rounded-fill

Over Cat Girl Without Salad: Amuse-Bouche

WayForward is verheugd aan te kondigen dat de ultieme grap van April Fool opnieuw een belachelijke realiteit is met de verrassende lancering van vandaag van Cat Girl Without Salad: Amuse-Bouche op Nintendo Switch. Oorspronkelijk getoond in 2013 als een hyperbolische, over-the-top, genre-mix van April Fool’s grap, werd de game later tot leven gebracht op pc.

Nu komt de reis van Cat Girl Without Salad: Amuse-Bouche volledig rond, aangezien het vandaag zijn console-debuut maakt voor de prijs van $ 7,99. Beschreven in de eerste grap van April Fool als een chaotische, categorie-tartende ubergame die zou kunnen zijn alles voor alle spelers, Cat Girl Without Salad: Amuse-Bouche is een side-scrolling 2D shoot-’em-up met wapen-power-ups geïnspireerd door verschillende spelgenres – waaronder puzzel, sport, platformgame, ritme en RPG. < / p>

Kebako, een intergalactische premiejager met kattenoren, die dit onconventionele arsenaal hanteert, wordt vergezeld door haar trouwe metgezel, Squiddie, terwijl ze vliegt en zich een weg baant door golf na golf van eigenzinnige vijanden.

Het absurde, volledig ingesproken verhaal ontvouwt zich naast de actie, die culmineert in epische, meerfasige eindbaasgevechten tegen de meest ongeloofwaardige criminelen van de melkweg, zoals de pyromaanse rockster Gunnar Crossbones, de krankzinnige kok Chefinoff en de wraakzuchtige Uramiko (AKA Cat Grill)! E10 +, Cat Girl Without Salad: Amuse-Bouche is nu beschikbaar als digitale download via de Nintendo Switch eShop.

Belangrijkste kenmerken

  • Non-stop zijwaarts scrollende actie met in de hoofdrol een schattig, premiejagend kattenmeisje!
  • Verzamel spelcassettes om waanzinnige wapens te gebruiken, geïnspireerd door verschillende spelgenres: puzzel, sport, platformgame, ritme, arcade en RPG!
  • Een grote verscheidenheid aan schandalige vijanden, waaronder veelgevraagde palet-verwisselde varianten!
  • Meerfasige baasgevechten tegen de meest belachelijke criminelen van het universum!
  • Belachelijke, niet-onderbrekende karakterscherts!
  • Voor het eerst beschikbaar op console!
  • Ruimtekoe !!
Ad