WayForward’s Goosebumps The Game komt

WayForward’s Goosebumps The Game komt

Nintendo Switch-bezitters zullen binnenkort Goosebumps The Game kunnen pakken, dat officieel op 9 oktober wordt gelanceerd voor Nintendo’s nieuwste console.

video

Houd in gedachten dat de beelden van PS3 / PS4 zijn in de bovenstaande video.

Over Goosebumps The Game

Ontwikkeld door de getalenteerde mensen van WayForward, werd de actiepuzzel-titel oorspronkelijk in 2015 uitgebracht als een voorproefje op de Goosebumps-film. Het spel plaatst je in de huid van een personage wiens buurt is overspoeld door de iconische monsters van R.L. Stine. Spelers moeten hun verstand gebruiken om de omgeving te onderzoeken, aanwijzingen uitzoeken en de monsters te slim af zijn voordat het te laat is.

De wandeling naar huis van school vandaag zal een stuk spookser zijn dan gewoonlijk … Je slaperige buurt is overspoeld door monsters! Weerwolven sluipen door het bos, kabouters lopen onder de voeten en vogelverschrikkers lopen om middernacht. Maar dit zijn geen gewone monsters – het zijn de beroemde kippenvelmensen van R.L. Stine, vrijgelaten uit hun boeken en op zoek naar een grote ravage!

Je moet je verstand gebruiken om de omgeving te onderzoeken, aanwijzingen uit te puzzelen en de monsters te slim af te zijn voordat het te laat is! Overleef een trektocht door je buurt, ontrafel de mysteries van het Dodenhuis en sluip na uren door het winkelcentrum; pas dan kun je Slappy confronteren en zijn plannen voor wraak stoppen!

Ad