WayFoward onthult RWBY: Arrowfell

WayFoward onthult RWBY: Arrowfell

WayForward onthulde hun nieuwste project dat is gebaseerd op de RWBY-animatieserie. Het bedrijf toonde de eerste trailer voor RWBY: Arrowfell, die nu een definitieve titel heeft en in 2022 op meerdere platforms zal worden uitgebracht.

video

Bekijk RWBY: Arrowfell, in 2022 voor Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S/X en pc van WayForward, Rooster Teeth en Arc System Works! Speel als alle vier de leden van Team RWBY in dit side-scrolling actie-avontuur dat zich afspeelt in de wereld van RWBY! (Opmerking: beeldmateriaal is pre-alpha en niet definitief.)

Over RWBY: Arrowfell

Zoals opgemerkt is de RWBY: Arrowfell-teaser gebaseerd op pre-alpha gameplay-opnames. Het onthult de cast van RWBY: de Huntresses Ruby Rose, Weiss Schnee, Blake Belladonna en Yian Xiao Long die vijanden verslaan en omgevingen doorkruisen in een actie-platformgame-stijl. Details van de aankondiging bevestigden ondersteuning voor zowel lokale als online multiplayer. De teaser bevatte ook filmbeelden. De tussenfilmpjes en dialogen wisselden af ​​tussen 2D-illustraties en CG-gerenderde beelden die passen bij de stijl en presentatie van de show zelf. Rooster Teeth produceerde exclusief voor de game geanimeerde tussenfilmpjes van ‘uitzendkwaliteit’.

De soundtrack van RWBY: Arrowfell wordt gecomponeerd door de ervaren componist Dale North. Bekijk de trailer van de game hieronder en verwacht meer details in de komende maanden.