We Are OFK – Aflevering 1 en 2 launch trailer

We Are OFK – Aflevering 1 en 2 launch trailer

Afleveringen 1 en 2 van We Are OFK zijn uitgebracht en er is een nieuwe trailer uitgebracht om de release te promoten.

In de komende weken worden er nog drie afleveringen uitgebracht. De derde aflevering wordt uitgezonden op 25 augustus, de vierde op 1 september en de vijfde op 8 september.

Alle nieuwe afleveringen van We Are OFK zijn inbegrepen en elke week wordt er een nieuw OFK-nummer uitgebracht, samen met een nieuwe aflevering.

video
play-rounded-fill

Over We Are OFK

Itsumi Saito is net naar het centrum verhuisd en heeft het uitgemaakt met haar langdurige vriendin om haar droom na te jagen om het in de muziek te maken. Maar jongleren met oefenen, vrienden, een lange reis naar de West Side en een fulltime baan… Itsu probeert naam te maken in de harde muziekscene van LA. Ze ziet een kans om dichter bij haar dromen te komen wanneer ze zich een weg baant naar een chic Hollywood-feest en vrienden maakt met een opkomende muziekproducent.

We Are OFK is een serie interactieve verhalen waarin mensen ruzie maken over songteksten, verdrietige teksten sturen en interactieve muziekvideo’s afspelen.

Functies

Vijf afleveringen van de interactieve animatieshow. Vijf interactieve muziekvideo’s, waaronder de eerste nummers van OFK.

– Met sterren bezaaide cast met volledig ingesproken, interactieve dialoog – Emotioneel sms’en, dorstig sms’en, meme-sms’en en het verzenden van veel emoji’s zijn allemaal dingen die in Los Angeles zijn begonnen. Je gaat de boba-winkel echt leuk vinden.

We Zijn OFK

Ad