We Are OFK komt deze maand uit – Nieuwe trailer + fysieke release

We Are OFK komt deze maand uit – Nieuwe trailer + fysieke release

Team OFK heeft de releasedatum voor We Are OFK definitief gemaakt en heeft aangekondigd dat de game op 18 augustus 2022 wordt uitgebracht.

Houd er rekening mee dat deze datum alleen geldt voor de eerste twee afleveringen. Elk van de vijf afleveringen wordt wekelijks gepubliceerd, vergezeld van een gloednieuwe track van OFK en Sony Music Masterworks.

De hele agenda is als volgt:

  • Aflevering 1 & 2: 18 augustus
  • Aflevering 3: 25 augustus
  • Aflevering 4: 1 september
  • Aflevering 5: 8 september

Fysieke editie komt eraan

We zullen ook benadrukken dat er een fysieke editie van We Are OFK voor Nintendo Switch is bevestigd. Guardabosques produceerde een 3D-papercraft-replica van Debug the cat die bij elk exemplaar wordt meegeleverd. Fans kunnen de fysieke editie en vinyl (met OFK-singles, artprints en speciale akoestische nummers die alleen op vinyl te horen zijn) vooraf bestellen via iam8bit.

Inbegrepen zijn alle nieuwe afleveringen van We Are OFK, die wekelijks worden gepubliceerd met een nieuw OFK-nummer.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over We Are OFK

Itsumi Saito is net verhuisd naar Downtown en heeft haar langdurige relatie beëindigd om haar ambitie om een ​​succesvolle muzikant te worden na te jagen. Itsu worstelt om zich te vestigen in de harde muziekindustrie van Los Angeles, terwijl ze een balans zoekt tussen praktijk, vrienden, een zwaar woon-werkverkeer naar de westkant en een fulltime baan. Wanneer ze zich een weg baant naar een slonzig Hollywood-feestje en vrienden maakt met een opkomende muziekproducent, ziet ze een kans om dichter bij haar ambities te komen.

We Are OFK is een interactieve verhalende serie over debatteren over songteksten, het verzenden van deprimerende sms-berichten en het afspelen van interactieve muziekvideo’s!”

Kenmerken:

  • 5 afleveringen van de interactieve animatieserie
  • Vijf interactieve muziekvideo’s met debuutnummers van OFK
  • Volledig gesproken, interactief gesprek van een sterrencast
  • Emotioneel sms’en, berichten uit de dorst, memes sms’en en emoji-spam
  • Originele locaties in Los Angeles. Je gaat de boba-winkel leuk vinden; het is gek.

We Are OFK is nu beschikbaar voor pre-order in de Switch eShop. Het spel kost normaal $ 19,99, maar degenen die het reserveren krijgen 10% korting.