We verkennen Splatoon 3 versie 7.0.0-update

We verkennen Splatoon 3 versie 7.0.0-update

Samenvatting:

Duik in de levendige wereld van Splatoon 3 met de onthulling van de langverwachte update versie 7.0.0. Nintendo blijft onwrikbare steun betuigen aan dit geliefde multiplayer-spel en introduceert een overvloed aan spannende veranderingen en toevoegingen. Van DLC-uitbreidingen tot seizoensupdates, uitrustingsaanpassingen, multiplayer-verbeteringen en meer: ​​spelers kunnen een spannende ervaring verwachten terwijl ze zich verdiepen in de nieuwste patch. Ga met ons mee terwijl we de fijne kneepjes van de evolutie van Splatoon 3 verkennen en de nieuwe inhoud ontdekken die spelers te wachten staat in deze dynamische update.


Splatoon 3-update 7.0.0

Splatoon 3 heeft spelers geboeid met zijn dynamische gameplay en kleurrijke wereld, en Nintendo’s toewijding aan de ontwikkeling van de game blijft onwrikbaar. De aankondiging van de update naar versie 7.0.0 betekent nog een mijlpaal in de reis van Splatoon 3 en belooft spannende nieuwe functies en verbeteringen waar spelers van kunnen genieten.

Wijzigingen in DLC

Nintendo introduceert de Side Order DLC, waarmee de Splatoon 3-ervaring wordt uitgebreid met nieuwe content en verhaallijnen. Spelers kunnen aan Side Order-avonturen beginnen door het Inkopolis-plein te bezoeken vanaf het treinstation, waardoor nieuwe verhalen en uitdagingen in de game worden ontgrendeld.

Seizoen- en cataloguswijzigingen

Fresh Season 2024 brengt een golf aan nieuwe content naar Splatoon 3, waaronder een uitgebreide catalogus met uitrusting, titels, banners en decoraties. Daarnaast kunnen spelers het levendige Marlin Airport-podium verkennen en spannende gevechten aangaan met nieuwe hoofdwapens en uitrustingssets.

Wijzigingen in uitrusting

Aanpassingen van uitrusting staan ​​centraal in de update van versie 7.0.0, met nieuwe manieren om uitrusting aan te passen voor bepaalde items. Spelers kunnen hun uitrustingsselectie verfijnen, hun gameplay-ervaring verbeteren en hun personages aanpassen aan hun speelstijl.

Wijzigingen in multiplayer

Multiplayer-modi krijgen aanzienlijke updates, met de toevoeging van nieuwe nummers en hoofdwapens die de gameplay-diversiteit vergroten. Of spelers nu de voorkeur geven aan agressieve of strategische gameplay, de nieuwe toevoegingen bieden nieuwe ervaringen en uitdagingen in de dynamische multiplayer-omgeving van Splatoon 3.

Wijzigingen in Splatfests

Splatfests ondergaan spannende veranderingen met de introductie van Fizzbangs, die een explosieve twist aan gevechten toevoegen. Bovendien zijn aanpassingen in punten en matchmaking bedoeld om de algehele Splatfest-ervaring te verbeteren, waardoor eerlijke en evenwichtige concurrentie voor spelers van alle niveaus wordt gegarandeerd.

Wijzigingen in Salmon Run

Salmon Run-enthousiastelingen kunnen uitkijken naar nieuwe items voor het uitwisselen van visschubben en specificaties voor speciale wapens. Deze updates vergroten de spanning van de strijd tegen zalmachtigen en bieden spelers nieuwe tools en uitdagingen die ze kunnen overwinnen in deze geliefde spelmodus.

Wijzigingen in Tableturf Battle

Tableturf Battle krijgt verbeteringen, waaronder nieuwe personages, podia en een willekeurige faseselectiefunctie. Met uitgebreide opties voor gevechten tegen andere spelers biedt Tableturf Battle nieuwe ervaringen en mogelijkheden voor spelers om hun vaardigheden te demonstreren.

Wijzigingen in SplatNet 3

SplatNet 3 introduceert de functie Side Order Stats, waarmee spelers hun voortgang en prestaties kunnen volgen in de Side Order DLC. Daarnaast wordt Journey 5 onthuld in Wandercrust, met nieuwe uitdagingen en beloningen die spelers kunnen overwinnen.

Wijzigingen in Toernooimanager

Toernooimanager ontvangt updates, waaronder beloningen voor voedseltickets voor deelnemers en badges voor toernooidirecteuren. Deze toevoegingen zijn bedoeld om de toernooi-ervaring te verbeteren en spelers te stimuleren om deel te nemen aan competitieve gameplay en community-evenementen.

Conclusie

Splatoon 3 blijft met elke update evolueren en biedt spelers nieuwe ervaringen en uitdagingen om van te genieten. Met de update naar versie 7.0.0 demonstreert Nintendo zijn toewijding aan het leveren van nieuwe content en het behouden van de levendige community van de game. Spelers worden aangemoedigd om de veranderingen te omarmen en de opwindende nieuwe functies te verkennen die hen te wachten staan ​​in de nieuwste patch van Splatoon 3.

Veelgestelde vragen
 • 1. Wat zit er in de Side Order DLC voor Splatoon 3?
  • De Side Order DLC introduceert nieuwe inhoud en verhaallijnen, waardoor de Splatoon 3-ervaring voor spelers wordt uitgebreid. Door vanaf het treinstation Inkopolis Square te bezoeken, kunnen spelers aan Side Order-avonturen beginnen en nieuwe verhalen en uitdagingen in de game ontgrendelen.
 • 2. Hoe werken Fizzbangs in Splatfest Battles?
  • Fizzbangs voegen een explosieve twist toe aan Splatfest Battles, waardoor spelers vuurwerk kunnen gooien dat de grond beschildert en schade aanricht aan vijanden. Deze Fizzbangs kunnen tijdens gevechten worden verkregen en bieden strategische voordelen voor spelers die op zoek zijn naar de overwinning.
 • 3. Wat zijn enkele van de nieuwe wapens die zijn geïntroduceerd in de update van versie 7.0.0?
  • De update naar versie 7.0.0 introduceert verschillende nieuwe hoofdwapens, waaronder de Douser Dualies FF en Recycled Brella 24 Mk I. Deze wapens bieden unieke vaardigheden en speelstijlen, waardoor diepte wordt toegevoegd aan de gameplay-ervaring van Splatoon 3.
 • 4. Kunnen spelers veranderingen verwachten in de Salmon Run-modus?
  • Ja, de update van versie 7.0.0 brengt nieuwe items voor het uitwisselen van visschubben en specificaties voor speciale wapens in de Salmon Run-modus. Deze updates verbeteren de gameplayvariatie en uitdaging voor spelers die strijden tegen de zalmachtigen.
 • 5. Wat zijn de belangrijkste kenmerken van Toernooimanager in Splatoon 3?
  • De toernooimanager ontvangt updates, waaronder beloningen voor voedseltickets voor deelnemers en badges voor toernooidirecteuren. Deze toevoegingen zijn bedoeld om de toernooi-ervaring te verbeteren en spelers te stimuleren om deel te nemen aan competitieve gameplay en community-evenementen.