Weaving Tides aangekondigd

Weaving Tides aangekondigd

Indie-game-uitgever Crytivo onthulde dat Weaving Tides in 2020 samen met andere platforms naar Nintendo Switch komt.

Het avontuur voor één speler brengt ‘Zelda-achtige kerkers, puzzels, verkenning en een mythisch verhaal’ samen, waarin spelers unieke naaipuzzels aanpakken met behulp van vliegende drakenwezens!

video

Over Weaving Tides

Indie-game-uitgever Crytivo kondigde vandaag hun samenwerking aan met Follow the Feathers om Weaving Tides te publiceren, een uniek avonturenspel dat Zelda-achtige kerkers, puzzels, verkenning en een mythisch verhaal samenbrengt tot een ziel-rustgevende game-ervaring. </ p>

Het spel speelt zich af in een wereld van magie en textiel en spoort spelers aan om in een betoverende, geweven wereld te duiken en de geheimen ervan te onthullen. Spelers kunnen zich een weg banen door het landschap en hun vijanden stevig omwikkelen met hun unieke weefcapaciteiten. Natuurlijk is er ook genoeg te ontdekken en veel textielpuzzels om op te lossen. Verwacht een charmante verhaallijn die je vastbindt, compleet met vreemde karakters, grappige woordspelingen en thema’s over familie en moraliteit.

Duik in een magische geweven wereld op de rug van je eigen tapijtdraak! Verken het textiellandschap, los puzzels op, daag eigenzinnige wezens uit en ontrafel de grote mysteries van een lang vergeten verleden in Weaving Tides!

Een avontuurlijk puzzelspel dat zich richt op een goed gevoel!

Belangrijkste kenmerken:

  • Duik in een betoverende, geweven wereld en onthul geheime paden.
  • Naai en snijd je een weg door het textiellandschap en wikkel je vijanden in met de unieke hechtcapaciteiten van je Weaver.
  • Los lastige textielpuzzels op die over de hele wereld verspreid zijn.
  • Verover Zelda-achtige kerkers, maar pas op voor hun angstaanjagende bewakers!
  • Sluit vriendschap met drie verschillende Weavers, kies degene die bij jouw speelstijl past.
  • Rust je Weavers uit met mystieke borduursels om hun vaardigheden te verbeteren.
  • Ontdek verborgen mysteries verpakt in een charmant verhaal.
  • Verzamel, los op en verken in een unieke mythische wereld!
Ad