Wenjia komt op 26 maart 2020

Wenjia komt op 26 maart 2020

Uitgever Indienova heeft bevestigd dat Wenjia op 26 maart 2020 de Switch eShop zal bereiken voor $ 7,99 / 780 yen. In het spel hebben spelers de controle over een etherische kat die tussen twee werelden kan wisselen – om verschillende platformuitdagingen en puzzels op te lossen!

video
play-rounded-fill

De wereld van Wenjia is er een die schakelt tussen de rijken van de materie en energie.

Over Wenjia

De rijken van Materie en Energie weerspiegelen elkaar in perfecte dualiteit. Bepaalde entiteiten in het Energierijk zijn echter geëvolueerd tot materieloze bewuste wezens. De katoenen hoofdrolspeler (een katvormige energie-entiteit) en geesten zijn allemaal voorbeelden van dergelijke wezens. Zuivere energie-entiteiten kunnen vrij reizen tussen de twee rijken.

Het verhaal van Wenjia ontvouwt zich dus …

De langdurige rust van een bos wordt doorbroken door een plotselinge aardbeving. Terwijl lava uit de grond barst, worden de geesten van de berg omringd door een vurige dood. Door een kitten te besturen, moet de speler talloze obstakels in het wild overwinnen om het brandende hart van de berg te bereiken en de geesten te redden voordat het te laat is.

Belangrijkste kenmerken

  • Cross-Realm Travels – Wenjia is een 2D-platformgame met puzzeloplossende elementen. Spelers kunnen vrij reizen tussen twee rijken, elk met verschillende uitdagingen en obstakels. Spelers moeten de mechanismen van beide rijken gebruiken om hun uiteindelijke doel te bereiken.
  • Rustgevende in-game omgeving – Wenjia’s prachtige handgetekende graphics brengen zowel de levendige kleurrijkheid van de Matter Realm als de fantastische vreemdheid van de Energy Realm naar voren. Het scherpe contrast tussen de twee rijken biedt de spelers een uniek visueel feest. Het geluidsteam van Wenjia, dat werkt met gameaudio-talenten uit Rusland, heeft een meeslepende fantasieomgeving gecreëerd met diepe bossen, griezelige ruïnes en woeste vulkanen.
  • Eenvoudige gameplay – Met de vereenvoudigde gameplay van Wenjia kan iedereen gemakkelijk van de game genieten. Het uitdagende levelontwerp test echter de reflexen van de spelers en hun vermogen om te strategiseren.
Ad