Werewolf: The Apocalypse – Heart Of The Forest – 33 minuten gameplay

Werewolf: The Apocalypse – Heart Of The Forest – 33 minuten gameplay

Is Werewolf: The Apocalypse – Heart of the Forest op Nintendo Switch iets voor jou? Dankzij Nintendo Hall kun je nu 33 minuten checken.

Werewolf: The Apocalypse – Heart Of The Forest ziet spelers de rol aannemen van de jonge Maia, terwijl ze de duistere geheimen van haar familie onthult in Bialowieza Forest, de laatste wildernis van Centraal-Europa!

video

Over Werewolf: The Apocalypse – Heart Of The Forest

Ontdek de mythen en monsters van Europa’s laatste oerwildernis. Speel als Maia, die aankomt in het oude Białowieża-bos om haar familiegeschiedenis te ontdekken. Bezoek echte plaatsen vol mysterie en kracht. Wees getuige van hoe de natuur botst met technologie en hebzucht.

Voor de allereerste keer kun je Werewolf: The Apocalypse op je Nintendo Switch ervaren. Heart of the Forest past de mechanica van de legendarische titel uit het World of Darkness-universum aan en bootst de ervaring van een klassieke rollenspelsessie na. Het is op maat gemaakt voor World of Darkness-veteranen en nieuwkomers die op zoek zijn naar een toegankelijke toegang tot dit rijke, veelgeprezen universum.

Ontdek prachtige, onderscheidende collagekunst die handgetekende personages combineert met afbeeldingen van echte plaatsen om je verbeelding te prikkelen. Maak moeilijke keuzes die vaak dramatische gevolgen hebben.

Ze leren je eerder bang te zijn dan boos te zijn, maar angst lost niets op.

Rage krijgt dingen voor elkaar.

Werewolf: The Apocalypse – Heart of the Forest komt op 7 januari 2021 naar de Switch eShop voor $ 14,99 USD. Er is nu een gratis demo beschikbaar om uit te proberen.