Werewolf: The Apocalypse – Heart Of The Forest komt 7 Januari, 2021

Werewolf: The Apocalypse – Heart Of The Forest komt 7 Januari, 2021

Uitgever Walkabout heeft onthuld dat RPG Werewolf: The Apocalypse – Heart of the Forest op 7 januari 2021 in de Nintendo Switch eShop zal verschijnen voor $ 14,99 / € 14,99 / £ 13,49.

Binnenkort zal er ook een gratis demo beschikbaar zijn, dus je kunt hem zelfs uitproberen voordat je hem koopt!

Fan-favoriete woeste horrorspel Werewolf: The Apocalypse – Heart of the Forest wordt een week na de Full Moon, op 7 januari 2021, op de Nintendo Switch uitgebracht.

Demo en pre-order, start op 22 december. De game is beschikbaar in de Nintendo Switch eShop voor $ 14,99 / € 14,99 / £ 13,49, met 10% extra korting voor de pre-order en lanceringsperiode.

video
play-rounded-fill

Over Werewolf: The Apocalypse – Heart of the Forest

Werewolf: The Apocalypse – Heart of the Forest is een prachtig geschreven, diep en uitgebalanceerd avonturenspel dat is geïnspireerd op de ervaring van het legendarische rollenspel Werewolf: The Apocalypse. Als Maia ontdek je de duistere geheimen van je familie en onthul je verborgen waarheden over het Bialowieza-woud, de laatste wildernis van Centraal-Europa.

De Nintendo Switch-poort biedt de volledige ervaring, met de bedieningselementen op maat gemaakt voor de console. De 10% pre-order korting loopt door tot 11 januari in Amerika en 21 januari in Europa.

Ad