West Of Dead: Path Of The Crow – Beperkte fysieke release aangekondigd

West Of Dead: Path Of The Crow – Beperkte fysieke release aangekondigd

Limited Run Games heeft onthuld dat het een fysieke Nintendo Switch-editie van West of Dead: Path of the Crow zal distribueren, die in totaal beperkt zal zijn tot 5.000 exemplaren. Open pre-orders beginnen op 18 mei 2021 (12 uur ET), op de website van de uitgever.

Net als andere gedistribueerde titels, zal deze release geen deel uitmaken van de genummerde series van Limited Run Games – dus als je iets mist, is er geen compromis over een complete Limited Run Games-collectie.

Over West of Dead: Path of the Crow

Vagevuur, Wyoming, 1888.

Een plaats van geweerrook en duisternis, zonde en verdoemenis, wendigos en heksen. Een veranderende, chaotische wereld die zijn vorm ontleent aan de herinneringen, cultuur of overtuigingen van de zielen die er doorheen gaan. Wanneer een dode wakker wordt met alleen de herinnering aan een figuur in het zwart, zet hij een reeks gebeurtenissen in gang die werkelijk mythische gevolgen hebben.

Stap in de laarzen van de dode William Mason (ingesproken door Ron Perlman) en daal af in de grimmige en gruizige wereld van het vagevuur in deze snelle cover shooter die de soepelheid van twin-stick besturing combineert met tactisch covergebruik. Stel je vaardigheden op de proef – Duik achter dekking terwijl je je vijanden probeert te verslaan in het onbekende, procedureel gegenereerde jachtgebied. Het Wilde Westen is nog nooit zo duister geweest.

Haal jij een exemplaar van West of Dead: Path of the Crow voor je plank? Deel het gerust met ons hieronder!

Ad