Wildcat Gun Machine – Releasedatum mei + nieuwe trailer

Wildcat Gun Machine – Releasedatum mei + nieuwe trailer

Wildcat Gun Machine, de bullet hell-kerkercrawler van uitgever Daedalic Entertainment en ontwikkelaar Chunkybox Games, heeft nu een vaste releasedatum. Beide partijen hebben verklaard dat het op 4 mei 2022 op Switch zal verschijnen.

In september werd Wildcat Gun Machine onthuld voor de Nintendo Switch. Oorspronkelijk stond de première gepland voor eind 2021.

video
play-rounded-fill

Over Wildcat Gun Machine

Wildcat Gun Machine is een achtbaan van explosies! Betreed een kerkercrawler waar je zwermen vreselijke vleesdieren bevecht met een reeks vuurwapens, enorme mech-robots en prachtige kittens.

Verken doolhofachtige kerkers en bevrijd enorme mech-robots uit de klauwen van kwaadaardige oudere goden. Vijandelijke ontmoetingen zijn veeleisend en doelbewust gemaakt (in plaats van willekeurig gegenereerd) om moeilijke gevechtsproblemen te presenteren.

Maak je klaar om neer te maaien, te doden en in de tegenaanval te gaan! Er zijn ongeveer 40 verschillende soorten wapens om uit te kiezen. Automatisch richten van kogels, laserstralen op grote afstand en salvo’s met een grote explosieradius zijn slechts enkele van de beschikbare functies.

Alles op het scherm valt uiteen door superkrachten! Karakters kunnen worden geüpgraded om aan de voorkeuren van de speler te voldoen. Spelers die een meer vergevingsgezinde uitdaging zoeken, kunnen het aantal keren dat ze kunnen herrijzen verhogen, terwijl speedrunners hun bewegingssnelheid en sprintvaardigheid kunnen verhogen.

Kenmerken

  • Dit is een bullet hell shooter.
  • Er zijn bijna 40 verschillende soorten wapens.
  • Boss-confrontaties met epische decorstukken.
  • Upgrade je vaardigheden zodat ze bij je speelstijl passen.
  • 2D-kunststijl die uniek is.
  • Bestrijd puzzels in de kast met monsters.
  • Consistent handgemaakte ervaring.

Wildcat Gun Machine zal beschikbaar zijn in de eShop op de Nintendo Switch.