Wildfire komt op 3 december 2020

Wildfire komt op 3 december 2020

Uitgever Humble Games en ontwikkelaar Sneaky Bastards hebben de 2D Stealth-game Wildfire voor de Nintendo Switch op 3 december 2020 bevestigd.

De game ziet spelers vuur, water en de aarde manipuleren om vijanden op veel nieuwe manieren uit te schakelen!

video
play-rounded-fill

Over Wildfire

In een wereld waar magie bijna is uitgestorven, ben je gebrandmerkt als heks door gemene krachten die bang zijn voor je elementaire kracht. Wees de bijgelovige legers van de aartshertogin te slim af terwijl ze op je jagen door weelderige bossen, diepe grotten en over bevroren bergtoppen.

Vind en bevrijd je dorpsgenoten uit gevangenschap, en leid ze vervolgens in veiligheid om je huis terug te winnen.

Belangrijkste kenmerken

  • Manipuleer je omgeving – Gebruik vuurballen om de wereld in vuur en vlam te zetten, bevries water om onbegaanbare meren over te steken of je vijanden in ijs te vangen, en verplaats de aarde zelf om gras te laten groeien om in te verstoppen of wijnstokken om op te klimmen.
  • Beheers de elementen – je leert nieuwe vaardigheden naarmate je verbinding met de elementen groeit, maar pas op; vuur zal zich verspreiden en alles op zijn pad verteren – inclusief jou!
  • Wees je vijanden te slim af – Gebruik de omgeving in je voordeel terwijl je de strijdkrachten van de aartshertogin ontwijkt en aangrijpt, intelligente vijanden die samenwerken om je op te sporen.
  • Burn the World … With a Friend – Speel solo of laat een vriend met je meedoen, waarbij je je elementaire krachten tegelijk gebruikt en nieuwe wegen creëert door de dichte, systemische omgeving van Wildfire.