WILL: A Wonderful World fysieke editie komt?

WILL: A Wonderful World fysieke editie komt?

Het lijkt erop dat WILL: A Wonderful World volgend jaar in fysieke vorm zal lanceren. Vorige maand kreeg het spel een “Mature” -score via een succesvolle ESRB-applicatie.

Advertenties van verschillende bronnen, waaronder Gamestop en Amazon, leken een verkoopversie te tonen voor WILL: A Wonderful World. Hoewel er nog geen officiële bevestiging van PM Studios is uitgebracht, kunnen we er vrijwel vanuit gaan dat de game in Q1 2019 zal worden uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Over WILL: A Wonderful World

Er was een stedelijke legende. Schrijf je problemen op een briefje op. Houd hem om middernacht in je hand en bid. “God, help me alstublieft …” Dan zal God uw pleidooi horen en uw lot veranderen.

Een jong meisje wordt wakker, groggy en in een onbekende kamer. Een pratende hond verschijnt voor haar en zij wordt verrast door zijn openbaring: zij zijn goden en het is hun plicht om het lot van alle mensen die om hun hulp vragen te veranderen. Er verschijnen brieven in de post en met pen in de hand begint ze aan haar baan.

Duik diep in het verhaal en leer meer over diegenen die je hulp zoeken, maar bedenk dat het veranderen van iemands lot anderen zal beïnvloeden. Ervaar elk verhaal, bewerk letters en los puzzels op; misschien zal de herinnering van het jonge meisje terugkeren, maar wat zal ze over zichzelf en haar missie te weten komen?

WILL: A Wonderful World biedt een fantastisch verhaal en cast. Een stille nerd die vastzit in een hopeloze, eenzijdige verliefdheid. Een verarmde kunstenaar die alle hoop kwijt is en zelfmoord overweegt. Een rookie politieman die met gerechtigheid brandt en hoopt op zijn eerste grote zaak. Een jonge vrouw die wanhopig haar droom tegen alle verwachtingen achtervolgt. Zelfs een zwerfkat die tevreden zou zijn met wat gedroogde vis te eten!

Je moet hun lot begeleiden, de verbanden tussen de verhaallijnen vinden en het beste pad vinden voor al diegenen in nood.

  • Lees verhalen en gebruik deductie om te bepalen hoe je het lot van de cast van het spel kunt veranderen.
  • Elke beslissing opent het verhaal en kan zelfs de verhaallijnen van anderen beïnvloeden.
  • Vooruitgang door het spel en leer ook meer over de twee goden, het mysterieuze meisje en haar metgezel.
  • Geniet van pittige muziek en prachtig getekende foto’s en animaties.

Bovendien hebben beide detailhandelaren een releasedatum van 26 maart 2019.

Ad