Windbound – Gameplay video

Windbound – Gameplay video

Deep Silver en ontwikkelaar 5 Lives Studios hebben hard gewerkt aan een nieuwe titel genaamd Windbound waarin je een prachtig eiland ontdekt vol rijke bronnen en diepere mysteries.

Ze hebben een gesproken gameplay-video van 20 minuten gemaakt die je kunt bekijken;

video
play-rounded-fill

Over Windbound

De Verboden Eilanden roepen, ontgrendel hun geheimen. Afgescheiden van haar medestrijders bevindt Kara zich alleen en zonder middelen op een mysterieus en pittoresk eilandparadijs. Zonder boot, eten of gereedschap, alleen de wil en vaardigheden om te overleven, zal Kara de rijke bronnen en diepere mysteries van dit prachtige eiland ontdekken.

Verspreide ruïnes onthullen geheimen uit het verleden en een glimp van de toekomst Ontrafel het mysterie achter ze allemaal en misschien vind je meer dan alleen je weg naar huis.

In Windbound vindt een jonge krijger genaamd Kara schipbreuk in onbekende wateren. Kara moet leren zich aan te passen en te overleven terwijl ze de zich steeds ontvouwende mysteries van de Verboden Eilanden ervaart. Uitgerust met alleen de wil om te overleven, moet Kara het prachtige maar woeste landschap verkennen door te zoeken naar middelen.

Jagen, knutselen en verkennen zijn van cruciaal belang voor het voortbestaan ​​van Kara terwijl ze de Verboden Eilanden afvaart op zoek naar de weg naar huis.

Windbound brengt het survival-genre in een nieuwe richting en biedt nomadische jacht en verkenning in combinatie met aangepaste botenbouw en een meeslepende zeilervaring. Windbound biedt eindeloze rogue-achtige herspeelbaarheidsopties dankzij de procedurele wereld, dynamische natuur en modulair bootontwerp.

Ad