Windjammers 2 – Eerste gameplay trailer

Windjammers 2 – Eerste gameplay trailer

Dotemu heeft de allereerste gameplay-trailer voor Windjammers 2 gepubliceerd, waarmee hij laat zien hoe het spel eigenlijk is.

video
play-rounded-fill

In de trailer bekijken we verschillende personages, waaronder een nieuw personage genaamd Max en nieuwe vaardigheden die spelers op de baan kunnen gebruiken.

Over Windjammers 2

De diehard retro-fans op Dotemu delen vandaag nog een bewijs dat ze het onmogelijke werkelijkheid maken met het debuut van Windjammers 2’s disc-slingerende gameplay.

De opvallende onthulling van de prachtig bewegende vloeiende beweging van het spel introduceert een ander, volledig origineel personage, Max, en toont de serie favoriete Mita in volle kracht naast de eerder bevestigde krachtpatser Wessel en nieuwkomer Grace.

De trailer introduceert ook een deel van de nieuwe mogelijkheden. Windjammers 2 zullen sporters in staat stellen te profiteren van het speelveld en een extra niveau van diepte toevoegen aan ‘s werelds meest iconische frisbeesport. Deelnemers kunnen gloednieuwe sprongen, smashes en slapshots opnemen in de all-out-uitvoeringen die ze op de baan zetten, waardoor Windjammers 2 een echte verhoging is van de actieradius van de serie, dus vereerd dat het een thuis is in de community van vechtgame esports .

Windjammers 2 channelt de aanstekelijke houding van de originele hit in prachtige met de hand getekende animaties, waardoor elke wedstrijd een prachtige showcase wordt van betoverende actie. Uitbarstingen van kleur en volledig vliegende visuele effecten brengen de kenmerkende flair van de serie tot leven, waardoor elk gescoord punt er als badass uitziet en aanvoelt als Tony Hawk’s 900 op de X Games.

Ad