Windjammers 2 – Launch trailer

Windjammers 2 – Launch trailer

Dotemu heeft een volledig geanimeerde lanceringsvideo uitgebracht die samenvalt met de release van Windjammers 2. Na de aankondiging in 2018 is de game eindelijk beschikbaar op Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Windjammers 2

Het gooien van vliegende schijven naar je tegenstanders is nog net zo leuk als 25 jaar geleden. Windjammers 2 is het vervolg op de NEOGEO-cultklassieker Windjammers, en het is de ideale mix van alles wat je leuk vond aan het origineel met gloednieuwe mechanica. Windjammers 2 is een snel, strategisch spel dat eenvoudig te leren maar moeilijk te beheersen is. Het treedt in de voetsporen van de vorige aflevering en brengt terug wat de Windjammers-serie zo’n leuk en competitief spel maakt!

Windjammers 2 laat je hoofd gegarandeerd tollen Nieuwe uitdagingen, podia, mechanica en spectaculaire nieuwe krachtbewegingen zullen je geest doen tollen terwijl je je windjamming-ervaring verbetert. Beheers de slapshot, dropshot, sprong, smash en de krachtige EX MOVE en luister naar de geweldige muziek uit de jaren 90.

Met geheel nieuwe personages…

“Soyez prets!” zegt Sophie De Lys. Het is tijd om Sophie De Lys te ontmoeten, de trendy, snelle en furieuze Française met uitstekende bewegingen. Eén advies: kies het juiste pad.

Max Hurricane – De Canadese kampioen maakt geen grapjes met zijn intimiderende uiterlijk. Met slechts één worp is hij klaar om alles uit de weg te ruimen. Je bent gewaarschuwd, Klaus Wessel.

Raposa, Jao – Jao bracht zijn jeugd door in Brazilië en zag hoe de originele Windjammers hun tegenstanders in elkaar sloegen op het jammin’-veld, en nu is het zijn beurt om te schitteren. Wat zijn zijn meest effectieve wapens? Zijn razendsnelle tempo en verbluffende worpen.

Sammy Ho – Atleet Sammy Ho is een uitgebalanceerde atleet. De Chinese speler is sterk, maar ook snel genoeg om elke gegooide frisbee te pakken. Pas op voor zijn bedrieglijke schoten! Als je niet voorzichtig bent, steelt hij het kampioenschap van je!

En degenen die terugkeren

 • Hiromi Mita – Zou je niet denken dat Japan de jam na tien jaar had opgegeven? Hiromi Mita’s snelle en complexe bochtopnames zullen ervoor zorgen dat je er spijt van krijgt haar te confronteren.
 • Klaus Wessel – Na een decennium van strenge training is Klaus Wessel, ook bekend als de Colossus in Duitsland vanwege zijn enorme schoten, teruggekeerd en wil hij graag bewijzen dat Max Hurricane de beste stoorzender is.
 • Loris Biaggi is een bekende Italiaanse acteur. De Italianen zijn snel, krachtig en flexibel. Loris Biaggi blijft de geweldige kampioen die hij ooit was.
 • Steve Miller – Hij is snel en wendbaar, en hij is een natuurtalent in omkeringen en gebogen slagen. Hij is terug om te laten zien dat hij het nog steeds heeft.
 • Gary Scott – De zeer gespierde Amerikaanse atleet is terug om zijn tegenstanders te laten zien hoe sterk hij is. Bereid je voor om een ​​van de meest spectaculaire shots van de game te zien!
 • Jordi Costa – Na tien jaar trainen keert allround atleet Jordi terug in het spel. Zijn snelheid en precisieshoots zijn eigenschappen die hem kunnen helpen de titel te winnen!

Kenmerken

 • De cultfavoriet Windjammers is terug.
 • Handgetekende 2D-animaties die krankzinnig zijn.
 • Personages en podia die helemaal nieuw zijn.
 • Slapshot, dropshot, EX-beweging, sprong en smash… een hele reeks nieuwe gameplay-functies voor een frisse kijk op windjamming.
 • Een fantastische Arcade-modus waarin supersterren kampioenschappen kunnen winnen terwijl ze alleen spelen.
 • Bekijk deze geweldige muziek om te headbangen als een man.
 • Multiplayer is zowel lokaal als online beschikbaar.