Windjammers 2 – Nieuwe Biaggi en Raposa Trailer

Windjammers 2 – Nieuwe Biaggi en Raposa Trailer

Dotemu heeft een nieuwe trailer voor Windjammers 2 gepubliceerd om de start van Gamescom 2019 te bekronen.

De nieuwe trailer toont Biaggi en Raposa, twee personages in Windjammers 2.

video
play-rounded-fill

Uitgever en ontwikkelaar Dotemu onthulde vandaag op Gamescom 2019 een radicale gameplay-trailer voor de legendarische powerdisc-werpgame Windjammers 2. Daarnaast onthulde de uitgever dat fans die hun power moves willen testen dit volgend jaar kunnen doen op Google Stadia, evenals Nintendo Switch en andere pc-platforms.

Over Windjammers 2

Concurrenten kunnen geheel nieuwe sprongen, smashes en slapshots opnemen terwijl ze alles op het veld geven, waardoor Windjammers 2 een ware verheffing is van de actiestijl van de serie, zo vereerd dat het een thuis heeft gevonden in de esports-community van vechtgames. Je hebt het goed gehoord, Windjammers is helemaal op het professionele circuit, kerel.

Windjammers 2 beschikt ook over verbeterde online multiplayer-gameplay-modi, die lonende concurrentie bieden voor diegenen die op zoek zijn naar de ultieme uitdaging thuis via hun pc, op het strand met hun switch, of op elk moment en overal waar ze de behoefte hebben om te jammen. Robuuste single-player modes zijn inbegrepen voor diegenen die graag solo jammen of hun disc-craft offline slijpen in volledige neon spandex cosplay. Hé, we oordelen niet.

Ad