Windjammers 2 Steve Miller & Arcade Mode Trailer

Windjammers 2 Steve Miller & Arcade Mode Trailer

Dotemu heeft een nieuwe trailer uitgebracht die de terugkeer van Steve Miller uit de eerste Windjammers onthult, evenals de toevoeging van een nieuwe Arcade Mode!

video
play-rounded-fill

Arcademodus van Windjammers 2

De Arcade-modus van Windjammers 2 stelt supersterren in staat kampioenschappen te veroveren terwijl ze solo spelen, en biedt een handvol wedstrijden tegen AI-tegenstanders en optionele uitdagingen, die veelzijdige concurrenten belonen die hun speelstijlen direct kunnen aanpassen.

Sterke prestaties leveren credits op, die kunnen voorkomen dat spelers uit een toernooi vallen als ze ooit een wedstrijd verliezen. Arcade Mode is een geweldig startpunt voor beginners en brengt de wereld van Windjammers tot leven!

Geniet van de terugkeer van Steve Miller, een wendbaar icoon met krachtige schijven dat een gebalanceerde keuze is voor zowel nieuwkomers als veteranen van Windjammers. Hoewel Steve’s gooi-range aan de zwakkere kant van de selectie is, is hij behendig en een natuurlijke manier om omkeringen uit te voeren, samen met lastige gebogen schoten.

Na uitgebreide feedback van de gepassioneerde Windjammers-gemeenschap, is Dotemu ook verheugd te kunnen bevestigen dat Windjammers 2 rollback-netcode zal implementeren, een techniek die vaak wordt gezien als de beste optie voor het leveren van soepel online spelen voor games die zijn gebouwd rond snelle, nauwkeurige actie.

Een evolutie van de originele arcadeklassieker, Windjammers 2’s radicale krachtige disc-flinging showdowns combineren benaderbare mechanica met subtiele diepte, en bieden een toegankelijke competitiesport die perfect is voor zowel informele rondes als toernooien met hoge inzetten. Vloeiend handgetekende 2D-animatie zet de intense energie en emotie van wedstrijden om in een prachtig spektakel, waardoor Windjammers 2 een genot is om te spelen en om naar te kijken.