Wing Of Darkness komt op 3 Juni

Wing Of Darkness komt op 3 Juni

Uitgever Clouded Leopard Entertainment en ontwikkelaar Production Exabilities hebben een nieuwe lanceringsdatum onthuld voor Wing Of Darkness op Nintendo Switch.

Oorspronkelijk gepland om eerder dit jaar in februari uit te komen, wordt deze mech-shooter met een hoog octaangehalte nu later deze week op 3 juni uitgebracht voor Nintendo Switch.

video

Hoewel het een digitale release is voor het westen, krijgt de game een fysieke release en een beperkte collector’s edition in zowel Japan als Azië.

Over Wing Of Darkness

Met de komst van een onbekende dreiging zijn mensen niet langer de dominante kracht in de lucht. De Blankers, met hun overweldigende aantal en ongeëvenaarde kracht, bedreigen het voortbestaan ​​van de mensheid. Nu ligt de enige hoop van de mensheid in de handen van een nieuw ontwikkeld wapen en de dappere jonge vrouwen die het besturen: de Frauleins

Oorlogen tussen naties zijn niet langer conflicten tussen mensen; ze zijn eerder een overlevingsstrijd geworden terwijl de mensheid een geheel nieuwe vijand bevecht.

Niet-geïdentificeerde vliegende objecten die Blankers worden genoemd, zijn plotseling verschenen en het enige wapen dat krachtig genoeg is om ze te verslaan is het Held-systeem.

Slechts een klein aantal uitzonderlijke jonge vrouwen is in staat om Held Systems te bedienen, en ze zijn bekend geworden als Frauleins.

Frauleins zijn nu de laatste hoop van de mensheid… Als we niet vechten, is de mensheid gedoemd.

Maar vechten komt met een prijs die sommigen misschien niet bereid zijn te betalen…

Wing of Darkness, een geheel nieuw soort luchtschietspel, bestaat uit een aantal belangrijke elementen die het onderscheiden van andere in hetzelfde genre.

Met dit supersnelle 3D-schietspel kunnen spelers spannende luchtgevechten beleven, evenals een reeks tussenfilmpjes die de groei van de hoofdpersonen in het verhaal weergeven.

Schieten

Ervaar de sensatie van vliegen met gebruiksvriendelijke bedieningselementen, in elke richting. Zelfs als je geen munitie meer hebt, herstelt het zichzelf na verloop van tijd automatisch. Kies uit een breed scala aan hightech wapens om krachtige vijanden te bestrijden zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het sparen van munitie. Met de toevoeging van enkele futuristische elementen kunnen spelers gevechten ervaren als nooit tevoren.

Cutscenes

Cutscènes begrenzen de gevechtsscènes en stuwen het plot vooruit.

De twee hoofdpersonen (ingesproken door bekende Japanse stemactrices) vertellen hun eigen verhalen om de speler inzicht te geven in het verleden.

Het verhaal wisselt tussen de twee heldinnen van de game, Klara en Erika.

Spelers kunnen het mysterie van Blankers en Frauleins vanuit hun perspectief zien ontvouwen.