Wings of Bluestar komt deze maand

Wings of Bluestar komt deze maand

De verhalende shoot ’em up Wings of Bluestar, ontwikkeld door Shinu Real Arts en uitgegeven door Eastasiasoft, heeft nu een releasedatum. Er is een vermelding in de Nintendo Switch eShop die aangeeft dat de releasedatum 18 januari is.

video
play-rounded-fill

Over Wings of Bluestar

Een releasedatum van februari 2022 is bevestigd door Eastasiasoft voor het actie-rollenspel Wings of Bluestar, dat meer dan een jaar geleden voor het eerst werd onthuld voor de Nintendo Switch. Het zou oorspronkelijk plaatsvinden in het voorjaar van 2022, maar er was een soort oponthoud langs de weg.

Lanceer jezelf in een verhalende first-person shooter-ervaring als geen ander! Het is aan de beginnende piloot Aya en de ervaren aas Zarak om het opnieuw opduikende gevaar voor de vrije ruimte te ontdekken terwijl de mensheid vecht tegen de overblijfselen van een vreemde kunstmatige intelligentie. Deze handhavers van de vrede zullen hun verleden onder ogen moeten zien en tijdens hun reis een dieper inzicht in zichzelf moeten krijgen voordat ze kunnen doorgronden wie hun tegenstanders werkelijk zijn.

Wings of Bluestar is een spel dat zowel vertrouwd als up-to-date aanvoelt dankzij het gebruik van componenten uit klassieke arcade shoot-em-ups en de presentatie in high definition. Het is ook een spel dat zowel gemakkelijk te spelen als moeilijk te beheersen is. Er staat spelers een rijke verhalende ervaring te wachten, compleet met gespreksopties en talloze eindes voor beide speelbare personages. Naast meerdere schepen, wapenupgrades en gewelddadige bullet hell-actie kunnen spelers hier naar uitkijken. De ervaring kan nog langer worden verlengd dankzij Wings of Bluestar’s boss rush-modus, training en een winkel waar spelers sleutels kunnen kopen om in-game prijzen te ontgrendelen.

Kenmerken

  • Stel je vaardigheden op de proef in acht niveaus van side-scrolling bullet hell chaos!
  • Geniet van sprites en sprookjesscènes die met de hand zijn geschilderd.
  • Kies een van de twee speelbare piloten, die elk een ander ruimtevaartuig besturen.
  • Zorg ervoor dat je je wapens upgradet naarmate je verder komt!
  • Duik in een rijk verhaal met een selecteerbare dialoog en een verscheidenheid aan mogelijke conclusies.
  • Krijg toegang tot extra illustraties, geluidstests, spelmodi en meer!

De Nintendo Switch eShop-website voor Wings of Bluestar heeft onthuld dat de prijs van de game $ 14,99 zal zijn. De pagina bevestigde ook de komende releasedatum voor de game.