Wingspan: European – Expansion launch trailer

Wingspan: European – Expansion launch trailer

De Europese uitbreiding van Wingspan is gearriveerd op Nintendo Switch en om dat te vieren is er een nieuwe teaser uitgebracht.

De DLC van het strategische kaartspel bevat een hele reeks nieuwe content. Spelers kunnen nieuwe vogels, nieuwe vaardigheden en andere items krijgen.

video
play-rounded-fill

Wingspan: European – Expansion

Nieuwe vogels, nieuwe vaardigheden. Met de toevoeging van een nieuwe locatie is er een grotere poel vogels te vinden. Elk wordt geleverd met een opname van de roep van de vogel. Europese vogels hebben ook een nieuwe en gevarieerde reeks vaardigheden, waaronder de mogelijkheid om aan het einde van de ronde krachten te gebruiken, voedsel van tegenstanders op te pakken, twee velden in te nemen met één kaart en meer!

Stel doelen en experimenteer met nieuwe tactieken. De pool van ronde doelstellingen wordt aangevuld met nieuwe om variatie in de gameplay te bieden en de balans aan te passen. Maak goed gebruik van de middelen die je ter beschikking staan. Ontdek nieuwe manieren om te winnen!

Ontdek de pracht van Europese landschappen. Wingspan: European Expansion zal prachtige achtergronden tonen die zijn geïnspireerd op de landschappen van het continent. Je zult zowel bloeiende Nederlandse tulpen als de sfeer van Oost-Europese blokken kunnen waarderen.

Ontspan door naar rustgevende muziek te luisteren. Laat je meevoeren door een unieke soundtrack geschreven door Pawel Gorniak voor Wingspan. Aangename, kalmerende melodieën, geïnspireerd op traditionele Europese strijkmuziek, houden je kalm en gefocust, zelfs tijdens de moeilijkste rondes.

Geniet van alle functies van de game in de standaardversie. U verliest geen van de functies die zijn opgenomen in de standaardeditie van Wingspan: European Expansion. Cross-platform multiplayer zal beschikbaar zijn, zodat je met vrienden en vreemden van andere platforms kunt spelen. Er is nog steeds een geautomatiseerde modus en wekelijkse uitdagingen voor degenen die hun talenten liever op de proef stellen, met nieuwe doelstellingen en bonuskaarten.

Over Wingspan

Relaxing Birds-strategiespel voor 1 tot 5 spelers

Wingspan, de veelgeprezen winnaar van de Kennerspiel des Jahres-bordspelprijs van 2019, is nu beschikbaar in digitale vorm.

Jullie zijn vogelliefhebbers – onderzoekers, vogelaars, ornithologen en verzamelaars – die op zoek zijn naar de beste vogels om naar je netwerk van natuurreservaten te lokken. In een van je leefgebieden breidt elke vogel een reeks krachtige combo’s uit. Elke habitat richt zich op een ander onderdeel van de ontwikkeling van je reservaat.

Maximaal 5 spelers strijden in Wingspan om hun natuurreservaten op te bouwen in een beperkt aantal beurten. Elke prachtige vogel die je aan je domein toevoegt, verbetert je vermogen om eieren te leggen, kaarten te trekken en voedsel te verzamelen. Veel van de 170 verschillende vogels hebben echte vaardigheden: je haviken zullen jagen, je pelikanen zullen vissen en je ganzen zullen een kudde vormen.

  • Ontspannend strategisch kaartspel waarin het je doel is om de grootste vogels te identificeren en aan te trekken.
  • Een- en meerspelerstanden voor maximaal vijf spelers.
  • Gebaseerd op het bekroonde, competitieve, middelzware, kaartgestuurde, engine-building bordspel. Honderden geanimeerde vogels met levensechte geluidsopnamen.
  • Meerdere manieren om punten te verdienen met vogels, bonuskaarten en doelen aan het einde van de ronde.