Winnaars – Game of the Year 2018

Winnaars – Game of the Year 2018

Ok, helaas door wat drukte was ik vergeten om een item te maken met de resultaten van wat jullie gestemd hebben qua Game Of The Year 2018. Natuurlijk konden jullie dat al middels de enquete aan zich bekijken maar niet iedereen neemt die omweg.

Resultaten GOTY2018

Dus nu in volledig ornaat de winnaars volgens jullie qua Game Of The Year 2018;
(voor de volledige uitslag; https://www.nintendoreporters.com/poll/game-of-the-year-2018/)

gold_mushroom

Winnaar GOTY2018 – Super Smash Bros. Ultimate 

Zoals verwacht staat Super Smash Bros. Ultimate op 1, en laten we het kort maar duidelijk houden; dat verdiend de game ten voeten uit. Het is simpelweg een viering van zoveel gaming geschiedenis en als ik alleen al op singleplayer 60+ uur heb staan sinds de lancering dan zegt dat wat.

video
play-rounded-fill

Ook voor mensen die zich geen Smash fan zouden noemen … schaf deze game aan … je krijgt er echt geen spijt van.

silver_mushroom

Runner up – 2de plaats – Hollow Knight

Wow, ik verbaas me er over dat deze het tot de tweede plek heeft geschopt ondanks dat ik er ook op gestemd heb. Maar ik ben heel blij voor Hollow Knight. Het is een titel die zoveel meer waard is dan de prijs die de ontwikkelaars ervoor vragen. De gameplay, de muziek, de stijl alles maakt deze game gewoon ontzettend goed en dan te na gaan dat het een indie titel en zelfs de eerste titel is van Team Cherry. 

video
play-rounded-fill

Ik kijk nou al uit naar de nog komende betaalde DLC voor Hollow Knight.

bronze_mushroom

Gedeeld 3rde plek – Octopath Traveler en Dead Cells

In alle eerlijkheid, ik heb Octopath Traveler te weinig gespeeld om daar echt een mening over te kunnen hebben. Buiten het feit dat de unieke stijl en muziek briljant zijn. Ik laat de trailer namens me spreken maar ik hoor van zoveel mensen dat het een dijk van  een game is.

video
play-rounded-fill

Over Dead Cells daar en tegen … daar kan ik misschien wel een boek over schrijven. Maar ik zal proberen het kort te houden. Toen ik begon met Dead Cells dacht ik niet dat het roguelite aspect me ging liggen maar ik ben verslaafd aan Dead Cells omdat het altijd een frisse en uitdagende geheel vormt. Ik heb zover ik weet alles wat er nu te behalen is gehaald … 4 boss cell mode en malaise zijn een pain in the ass.

video
play-rounded-fill

Daarnaast kijk ik al uit naar wat Motion Twin gaat doen in de komende update. De alpha op pc en feedback daarop is al dat het nog moeilijk gaat worden en dat er een vijfde boss cell zal komen. Wordt weer afzien en er naar uitkijken in 1.


Bedankt voor het stemmen mensen, sowieso doe volgend jaar ook weer mee en laten we hopen op weer een uitermate leuk jaar qua games.

Ad