Witch on the Holy Night demo + limited editie

Witch on the Holy Night demo + limited editie

Witch on the Holy Night heeft een proefversie beschikbaar voor Nintendo Switch-gebruikers en er is een beperkte editie aangekondigd.

Op de eShop-website van de game kun je nu de demo krijgen. Dit loopt vooruit op het formele debuut van de lancering volgende maand. Bovendien is het toegankelijk in elk belangrijk gebied, inclusief Japan, Europa en Noord-Amerika.

Het goede nieuws is dat er geen beperkingen zijn voor personen die de Witch on the Holy Night-sample willen bekijken. Voor het hele spel gelden echter andere regels. Later zullen meer details worden verstrekt.

Naast een beperkte editie krijgt Witch on the Holy Night ook een fysieke en digitale release in het westen. Alle exemplaren van de limited edition bevatten de game, een uniek kunstboek “Magician’s Basic Tune” en een verzamelbox.

Over Witch on the Holy Night

De epische visuele roman ‘Tsukihime’ en de populaire game-app ‘Fate/Grand Order’-maker TYPE-MOON brengen ‘Witch on the Holy Night’ uit, een visuele roman die oorspronkelijk in 2012 werd gelanceerd voor de pc.

Ontdek een jong volwassen verhaal dat een naïeve jonge kerel en twee jonge ‘heksen’ volgt in de kleurrijke en energieke jaren ’80.

Sinds de pc-versie zijn er updates gemaakt die de ervaring tot leven brengen met een ongeëvenaarde beeldkwaliteit, evenals volledig gesproken karakters waar fans reikhalzend naar hebben uitgekeken.

Verschillende nieuwe grafische componenten voegen niet alleen spanning toe aan vechtsituaties, maar geven ook leven aan de dagelijkse routines van de personages met bewegingen die een gevoel van levendigheid geven en de onderdompeling van de tekst verdiepen.

VERHAAL

Twee heksen wonen in een huis op een heuvel.

Het einde van de jaren tachtig markeert het einde van een bloeiend en actief decennium.

Als een jongen voor het eerst de stad binnenkomt, komt hij twee moderne heksen tegen.

De jonge man heeft een typisch bestaan.

Een van de vrouwen straalt waardigheid en trots uit.

De ander leeft in het geheim, alsof hij in slaap valt.

Drie sterren bevinden zich in een parallelle baan en zullen nooit botsen.

Binnenkort wordt het verhaal verteld over hoe deze drie zeer verschillende persoonlijkheden een huis gingen delen.

“Witch on the Holy Night”, dat voor het eerst werd gepubliceerd in 2012 voor pc, komt na tien jaar terug, verbeterd met volledig gesproken karakters en een full HD grafische upgrade.

Op 8 december 2022 zal Witch on the Holy Night digitaal beschikbaar zijn voor de Nintendo Switch. Op 27 januari 2023 komt de fysieke limited edition uit.