WitchSpring 3 Re:Fine – The Story Of Eirudy – Fysieke edities

WitchSpring 3 Re:Fine – The Story Of Eirudy – Fysieke edities

WitchSpring 3 Re: Fine – The Story of Eirudy komt naar je fysieke collectie toen ININ Games en Strictly Limited Games onthulden dat ze fysieke edities zullen uitbrengen. 

Diverse edities

Een standaardeditie van de game kost € 39,99. Er zullen slechts 2.200 exemplaren van deze editie beschikbaar zijn, een standaardeditie van het spel, gebundeld met een Failur-knuffel, kost € 64,99. Er zijn slechts 300 exemplaren van deze bundel beschikbaar.

Een Collector’s Edition kost € 59,99 – en bevat extra’s zoals een standee van acryl, een kunstboek, een soundtrack-cd, 10 personagekaarten, een vel stickers, een speld en een poster. Er zullen slechts 1.300 exemplaren van deze editie beschikbaar zijn.

Een Collector’s Edition van het spel, gebundeld met een Failur-knuffel, kost € 84,99. Er zijn slechts 200 exemplaren van deze bundel beschikbaar.

video
play-rounded-fill

Over WitchSpring 3 Re: Fine – The Story Of Eirudy

Een eenzame heks “Eirudy” die ontsnapte aan de heksenjacht van een leger en krijgers, leeft rustig in het afgelegen diepe woud.

Op een dag ontmoet een eenzaam meisje wiens enige vriend een pop is, een avontuurlijke jongeman genaamd “Adrian” in de bosgrot, waardoor de versnellingen van een groot lot in beweging worden gezet dat de toekomst van de goden en de mensheid zal bepalen.

Ad