Wizard With Gun komt 2022

Wizard With Gun komt 2022

Devolver Digital heeft Wizard with a Gun onthuld: een nieuwe multiplayer-sandbox-survivalgame die in 2022 naar Nintendo Switch en pc komt.

In het spel zullen spelers samenwerken en allerlei soorten munitie aanpassen, terwijl ze hun claim in magische woestenijen uitzetten!

video

Over Wizard with a Gun

Wizard with a Gun is een online coöperatieve sandbox-survivalgame die zich afspeelt in een magische wildernis vol gevaarlijke wezens en mysterieuze mysteries. Ga alleen of met vrienden op reis om je tovenaar naar eigen inzicht te verzamelen, te knutselen en uit te rusten terwijl je het onbekende verkent. Ontwerp zorgvuldig wapens, kogels en meubels voor je torenhuis, maar probeer niet alles af te branden, want de magie die je uitoefent, escaleert buiten je controle…

Magische wapenaanpassing

Verzamel middelen van de wereld en maak unieke betoverde munitie voor je arsenaal aan wapens. Combineer elementen voor beoogde of verrassende effecten die het schot, de straal van de ontploffing, het kogelspoor en zelfs de status van het wezen in je vizier veranderen

Aangepaste grillige tovenaars

Maak een oogverblindende garderobe voor je magische drager, van gewaden en hoeden tot harnassen en accessoires – functioneel en modieus op een manier die zeker indruk zal maken.

Willekeurig gegenereerde biomen

Verken en ontdek nieuwe delen van de wereld vol woestijnen, moerassen, toendra’s en prairies – allemaal losjes samen zwevend door ruimte en tijd nadat de wereld was gebroken. Ontketen kosmische kracht uit de veiligheid van je toren om de wereld te resetten en kom weer tevoorschijn om een ​​nieuwe lay-out te vinden naar ooit bekende landen.

Coöperatief avontuur

Overleef alleen of met maximaal vier andere tovenaars in online coöperatief spel om middelen, magie en creativiteit te combineren in je torengebouw. Of kijk hoe het allemaal samen afbrandt – de keuze is aan jou.

Systemische gameplay

Experimenteer met nieuwe spreukencombinaties en ontdek hoe ze vijanden en de wereld om je heen op een harde manier beïnvloeden. Creatieve arrangementen kunnen leiden tot krachtige creaties die je vijanden overweldigen, terwijl ongebonden samensmeltingen een recept voor rampen kunnen zijn!

Komt in 2022 naar pc en consoles.

Ad