Wizard’s Symphony gameplay footage

Wizard’s Symphony gameplay footage

Wizard’s Symphony heeft een aantal gameplay-video’s ontvangen met het vechtsysteem van de game.

Op deze set video’s geeft Arc System Works een goed beeld van onze groep ontdekkingsreizigers terwijl ze in actie is. We krijgen ook de functie Dungeon Talk te zien waarin personages gesprekken starten terwijl ze een kerker verkennen.

Dit systeem zorgt voor een levendig avontuur dat een aantal karakterinformatie verlicht. Tekens reageren ook op verschillende manieren, afhankelijk van je voortgang in het verhaal en de kerker.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Wizard’s Symphony cast

Methuselah (ingesproken door Motoi Koyanagi)
Tovenaars Symfonie De pionier van “Geleiders”, die mensen door de ruïnes leiden, Methuselah is een groot man die talloze ruïnes heeft ontdekt. Terwijl hij al een stapje terug deed van zijn Conductor-werk, vervolgt hij zijn avontuur op zoek naar het legendarische magische koninkrijk Gransca.

Malicia (ingesproken door Kikuko Inoue)
Wizard’s SymphonyA-summoner gericht op Astel en schatten die in de ruïnes slapen. Samen met haar assistenten Therese en Ferrin staat ze bij Alto voor het gezelschap en grijpt ze elke gelegenheid aan en valt ze aan met behulp van opgeroepen monsters.

Ferrin (geuit door Honoka Inoue)
Tovenaarsymfonie Een halfkatmeisje en een van de verzorgsters van Malicia naast Therese. Ze lijkt een soort verbinding te hebben met Feline Sora …

Therese (geuit door Kaoru Sakura)
Wizard’s SymphonyAn armoured girl en een van Malicia’s begeleiders naast Ferrin. Ze is buitengewoon verlegen en het gerucht gaat dat ze een edelvrouw is.

Vasileus (geuit door Shinichiro Miki)
TovenaarsymfonieEen wonderkind met voldoende bekwaamheid en charisma om de reïncarnatie van koning Valis van het magische koninkrijk Gransca te worden genoemd. Om bepaalde redenen leidt hij de afstammelingen van Gransca naar een geheime gemeenschap genaamd ‘Aquila’. Hij staat voor Alto en gaat met overweldigende kracht in bedrijf.

Canaan (ingesproken door Miya Amamiya)
Tovenaarsymfonie De eigenaar van Yildiz Magical Store en de oudere zus van Merak Yildiz. Ze heeft een nuchtere persoonlijkheid en is bekwaam in de kunst van de drugssynthese.

Claudia (geuit door Yuu Ikeba)
Wizard’s SymphonyA-smid die de smederij van Sunbell runt. Ze leerde haar ambacht door naar de technieken van haar vader te kijken en fungeert momenteel als ondersteuning voor vele avonturiers.

Liza (geuit door Yuuki Kozue)
Wizard’s SymphonyThe poster girl for The Left Hand Blow tavern. Ze lijkt een voormalige avonturier te zijn, maar praat niet veel over het verleden. Ze is lange tijd in verband gebracht met M Tours en is een goede vriend.

Wizard’s Symphony is uit voor release op 28 februari 2019 in Japan. Als u geïnteresseerd bent, kunt u de pre-ordergegevens bekijken.