Wolfenstein II binnenkort voor het eerst speelbaar

Wolfenstein II binnenkort voor het eerst speelbaar

Bethesda houdt volgende maand een Bethesda Gameplay Day. Op deze dag zal Wolfenstein II: The New Colossus voor het eerste speelbaar zijn.

Begin volgende maand staat de PAX East conferentie weer op het programma. Tijdens deze conferentie zullen verschillende ontwikkelaars hun games voor de komende jaren aankondigen/tonen.

Bethesda Gameplay Day

Bethesda heeft aangekondigd het dit jaar iets anders aan te pakken. Zij zullen niet op de expositie aanwezig zijn maar houden een eigen Bethesda Gameplay Day op 7 april.

Deze dag zal ook in Boston (Verenigde Staten) gehouden worden. Een groot verschil is dat dit voor iedereen vrij toegankelijk is zonder entreebewijs.

Wolfenstein II speelbaar

Tijdens deze dag zal Wolfenstein II dus voor het eerst speelbaar zijn. Mocht je op 7 april toevallig in Boston zijn dan heb je geluk. Als je daar niet bent zal je nog even geduld moeten hebben om het spel te kunnen spelen.

Wel kan je natuurlijk op of kort na 7 april verschillende video’s verwachten van spelers die wél aanwezig waren op deze dag en een indruk met je willen delen. Op die manier kunnen we een eerste indruk krijgen van hoe het spel er op de Nintendo Switch uit gaat zien en nog veel voornamer misschien hoe goed die game speelt op de console van Nintendo.