Wolfenstein Youngblood – Eerste 20 minuten

Wolfenstein Youngblood – Eerste 20 minuten

Benieuwd of je alles in huis hebt om een aantal futuristische nazi’s weg te blazen? Dankzij ContraNetwork kun je nu de opening 20 minuten van Wolfenstein Youngblood bekijken.

video

Over Wolfenstein Youngblood

Nadat de beroemde BJ Blazckowicz zonder een woord is verdwenen, is het aan zijn dochters om zijn spoor op te sporen en iedereen in de weg te lopen!

Wolfenstein®: Youngblood ™ is een gloednieuwe coöperatieve ervaring van MachineGames, de bekroonde studio die de veelgeprezen Wolfenstein II: The New Colossus ontwikkelde, in samenwerking met Arkane Studios® Lyon. Speel als een van de tweelingdochters van BJ Blazkowicz en voer een do-or-die-missie uit om hun vermiste vader te vinden in Parijs in de jaren 80.

Verhaal: Parijs 1980. BJ Blazkowicz, held van de tweede Amerikaanse revolutie, ontbreekt. Negentien jaar na de gebeurtenissen van Wolfenstein II: The New Colossus is BJ verdwenen na een missie in Parijs.

Nu, na jaren training en begeleiding van hun door oorlog geharde vader, worden BJ’s tweelingdochters Jess en Soph gedwongen tot actie. Werk samen met een nieuwe cast van vrijheidsstrijders en trotseer de verontrustende bezienswaardigheden en geluiden van verwrongen, alternatieve realiteit Parijs uit de jaren tachtig.

Kenmerken

  • Moord, schreven ze. Werk samen met een vriend of speel alleen met een AI-metgezel in het eerste moderne coöperatieve Wolfenstein-avontuur. Voer nieuwe tag-teammanoeuvres uit, verhoog de spanning met het verwoestend krachtige nieuwe wapen, het Electrokraftwerk, en laat je flair zien met skins en emotes.
  • Vergrendelen en laden. Gebruik de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van power armor-technologie, wapens en bepantsering. Ga naar een hoger niveau, verken en voltooi missies om nieuwe vaardigheden, wapenbijlagen, gadgets, cosmetica en meer te ontgrendelen om je speelstijl te complimenteren.

Wolfenstein Youngblood is al beschikbaar op Nintendo Switch.