Wolfenstein Youngblood – Geen normale retail versie in Europa en Australië

Wolfenstein Youngblood – Geen normale retail versie in Europa en Australië

Slecht nieuws voor mensen die in Europa en Australië wonen – Bethesda heeft Wolfenstein bevestigd: Youngblood standaardeditie zal niet fysiek in uw regio worden vrijgegeven.

video

Wacht alleen de Deluxe edition!

Ja, toen we voor het eerst dit nieuw kregen, leek het erop dat Wolfenstein Youngblood helemaal niet naar Europa en Australië zou komen, maar het lijkt erop dat alleen de Deluxe-editie releases zal zijn.

Wolfenstein: Youngblood zal alleen als standaardeditie beschikbaar zijn via de Nintendo Switch eShop in Europa en Australië voor het equivalent van USD29,99. Dit is anders dan in Noord-Amerika, waar Wolfenstein: Youngblood een release zal zien in de detailhandel in twee verschillende versies, deluxe en standaard

Over Wolfenstein Youngblood

Welkom in de jaren tachtig. BJ Blazkowicz ontbreekt. Zijn laatst bekende verblijfplaats: door de nazi’s bezette Parijs. De enige die hem kunnen vinden zijn zijn tweelingdochters, Jess en Soph Blazkowicz – en geen nazi-uitschot zal hen in de weg staan.

Bevrijd Parijs van de nazi-dreiging terwijl je op zoek gaat naar je vader in het eerste open-end coöpavontuur in de serie, met een vriend of een AI-metgezel. Wolfenstein: Youngblood releases op 26 juli 2019 voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Met de Wolfenstein: Youngblood Deluxe Edition ontvang je de Buddy Pass, zodat je een vriend kunt uitnodigen om deel te nemen aan het Reich-stomping-plezier, zelfs als ze het spel niet bezitten! De Deluxe Edition bevat ook het Cyborg Skin-pakket, waarmee de Blazkowicz-zusters worden gedecoreerd in titanium-versies van hun Power Suits, wapens, gevechtsmessen en bijlen.