Wolfenstein Youngblood Update 1.0.7 komt spoedig

Wolfenstein Youngblood Update 1.0.7 komt spoedig

Bethesda heeft volledige patch-notes vrijgegeven voor Wolfenstein: Youngblood’s update 1.0.7. De update introduceert speurtochten, nieuwe vaardigheden, nieuwe skins en meer.

Het is nu beschikbaar op andere platformen en zal in de nabije toekomst naar Nintendo Switch komen, heeft het bedrijf opgemerkt.

1.0.7 Patch notes

Treasure Hunt-missies en kaarten

Het bestuderen van de artefacten van Lab X onthulde de locatie van een tweede Da’at Yichud-kamer in een reservoir onder Little Berlin. Blijkbaar hebben de nazi’s daar een verzegelde kist gevonden die vermoedelijk een item bevat dat verband houdt met de God Key. Tot nu toe zijn ze niet succesvol geweest in hun pogingen om het open te stellen. Misschien heb je meer geluk …

Na het voltooien van de eindspel-missie, “Da’at Yichud Artifacts”, heb je toegang tot een nieuwe sidequest genaamd “Treasure Hunt”, die je door twee volledig nieuwe gebieden voert – een Parijse reservoir en een geheime nazi-bunker – in om de Da’at Yichud-kist te ontgrendelen. Je zult op deze locaties strijden tegen drie nieuwe vijandelijke types – de Wurmlochsoldat (Teleporting Übersoldier), de Electrodrohne (Tesla Drone) en de Turmhund (Laserhund met een torentje).

Zodra je de “Treasure Hunt” -missie hebt voltooid, wordt je dagboek bijgewerkt met een lijst van 20 schatkaarten op het tabblad “Missies” die je naar artefacten verspreid over Parijs leiden. Elk artefact dat je opspoort, wordt beloond met XP, zilveren munten en één Ability Point.

Nieuwe vaardigheden en Pep-signalen

Alle drie je vermogensbomen – Geest, Spier en Kracht – ontvangen nieuwe vaardigheden als onderdeel van Update 1.0.7. Nieuwe vaardigheden zoals Quick Revive (Mind), Dual Wield Expert (Muscle) en Silent Killer (Power). Een van je andere nieuwe Power-vaardigheden is het God Key Sense-vermogen, dat je nodig hebt om schatten in de wereld te vinden. Deze vaardigheid wordt automatisch toegekend bij het voltooien van de missie “Da’at Yichud Artifacts”, dus je hoeft geen Ability Points te spenderen om deze te krijgen.

Naast deze nieuwe mogelijkheden, kun je profiteren van twee andere (door ID Software-titel geïnspireerde) Pep-signalen. Hammer Rage herstelt Heavy Weapon-munitie voor jou en je partner, terwijl Quad Damage precies doet wat het zegt – jij en je zus zullen vier seconden quad-schade aanrichten.

Nieuwe skins

Update 1.0.7 komt ook met een hele reeks nieuwe skins zoals de Bomber-skin, de Chrome Syndrome-skin en de Bloodthirst-skin die je in de strijd kunt dragen