Wonder Boy Anniversary Collection – Launch trailer

Wonder Boy Anniversary Collection – Launch trailer

We hebben een gloednieuwe trailer ter gelegenheid van de lancering van de Wonder Boy Anniversary Collection voor Nintendo Switch. Dit is een gigantisch pakket met 21 verschillende iteraties van zes verschillende Wonder Boy-spellen, allemaal in één handige bundel.

video
play-rounded-fill

Over de Wonder Boy Anniversary Collection

Deze fantastische collectie brengt SEGA’s klassieke platformgame-serie, Wonder Boy, over naar de technologie van vandaag, en heeft 21 verschillende versies van zes van de meest memorabele titels die het bedrijf ooit heeft geproduceerd voor de Wonder Boy-franchise. De Wonder Boy-jubileumcollectie bevat geweldige versies van enkele van de meest essentiële platformgames uit de jaren 80 en 90, en het levert genoeg vintage gameplay om zelfs de meest doorgewinterde retro-gamers maanden bezig te houden. Deze uitgebreide collectie biedt de meest ambitieuze compilatie van Wonder Boy-games die ooit beschikbaar is gemaakt, aangezien het 21 versies samenbrengt van zes van de meest geprezen titels uit SEGA’s legendarische platformgame-serie.

Vanwege de unieke combinatie van snelle platformactie, action role-playing game (RPG)-componenten en zelfs shoot ’em up-gameplay, vergaarde de Wonder Boy-serie in de jaren tachtig en negentig een aanzienlijke cultstatus. En nu kun je plezier beleven aan het spelen van een breed scala aan Wonder Boy-spellen die een enorme erfenis hebben nagelaten tijdens het gamen, variërend van het originele arcadespel dat in 1986 werd uitgebracht tot Monster World IV, dat in 1994 werd uitgebracht.

Kenmerken

De Wonder Boy Anniversary Collection brengt de franchise up-to-date door deze nauwkeurig te porten naar de hardware van vandaag en door nieuwe functies toe te voegen, zoals de optie om je game op elk gewenst moment terug te spoelen.

Als je een fan bent van klassieke videogames en je wilt opgaan in een belangrijk stuk gamegeschiedenis, als je een fan bent van Wonder Boy en je favoriete games wilt spelen op geavanceerde hardware, of als je gewoon op zoek bent naar het allerbeste op het gebied van nostalgische gameplay, dan is de Wonder Boy Anniversary Collection zo essentieel als maar kan.

• Zes klassieke games uit de gevierde platformgame-serie van SEGA

• 21 versies inclusief poorten voor meerdere consoles

• Functies

Wonder Boy (6 versies)

Wonder Boy in Monster Land (4 versies)

Wonder Boy III: Monster Lair (2 versies)

Wonder Boy III: The Dragon’s Trap (4 versies)

Wonder Boy in Monster World (3 versies)

Monster World IV (2 versie)

Elke titel is perfect vertaald naar hedendaagse consoles, met extra functies zoals een filter, shader, een terugspoeloptie en een kunstgalerij!

• Ervaar een van de meest originele en invloedrijke platformgames van de jaren 80 en 90 • Voldoe aan je behoefte aan nostalgie met kristalheldere chiptune-muziek en onberispelijke pixelbeelden

De Wonder Boy Anniversary Collection kan nu worden gekocht in de eShop voor Nintendo Switch. Bovendien wordt een fysieke release voorbereid door Strictly Limited Games.