Wonder Boy: Asha In Monster World – 26-Minuten preview

Wonder Boy: Asha In Monster World – 26-Minuten preview

Vraagt ​​u zich af hoe Wonder Boy: Asha In Monster World is uitgekomen op de Nintendo Switch? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 26 minuten bekijken.

In de vernieuwing van de originele Wonder Boy IV begint de jonge Asha aan een zoektocht om vier geesten uit hun boze ketenen te redden!

video
play-rounded-fill

Over Wonder Boy: Asha In Monster World

Om de 35e verjaardag van de Wonder Boy-serie te vieren, is het oorspronkelijke team van Weston herenigd om de fanfavoriet uit 1994, Monster World IV, nieuw leven in te blazen. Een prachtige remake die aandacht besteedt aan detail in de bijgewerkte moderne functies en grafische afbeeldingen! Van ontwerp tot muziek, het team keert terug naar Monster World om de oude klassieker nieuw leven in te blazen.

Asha begint aan een zoektocht om vermiste geesten te redden en de wereld te redden. Gelukkig heeft ze haar blauwe vliegende vriend Pepelogoo om haar te vergezellen op haar avonturen. Help Asha de wereld te redden! Reis door het koninkrijk en ontdek de vele geheime schatten en kleurrijke persoonlijkheden die het land bewonen, verzamel munten en koop iets, nietwaar? Hoewel het verhaal trouw blijft aan de oorsprong, zijn er veel updates en functies die zullen worden opgenomen in de nieuwe Wonder Boy: Asha in Monster World. Natuurlijk, de vraag die jullie allemaal beantwoord willen hebben … Ja, Asha doet nog steeds haar dans als ze een schat vindt!

Voor fans van de lange termijn, beschouw dit als de ultieme editie van Asha’s tijdloze avontuur, want Wonder Boy: Asha in Monster World zal ook het originele Monster World IV uit de Sega Genesis bevatten! Geniet van de moderne versie en het retro-origineel zij aan zij en geniet van de wereld vanuit elke hoek. Ontdek opnieuw waarom Asha een van de sterkste, meest charmante en onafhankelijke heldinnen in de gamewereld is! Wonder Boy: Asha in Monster World is niet alleen een remake, het is een feest.

Van het oorspronkelijke team achter de schermen tot de levenslange fans die deelnemen aan de productie, deze release is het hoogtepunt van 35 jaar van ‘s werelds grootste fans die een van de originele femme fatales van videogames koesteren en aanmoedigen. Eindelijk is ze terug en beter dan ooit! Grijp je zwaard, breng je schild en schud die buit, Wonder Boy: Asha in Monster World is eindelijk terug!

Wonder Boy: Asha In Monster World is nu beschikbaar in Japan en komt in het tweede kwartaal van 2021 uit voor Nintendo Switch in het westen.

Ad