Wonder Boy: Asha in Monster World komt naar het westen Q2 2021

Wonder Boy: Asha in Monster World komt naar het westen Q2 2021

G Choice en videogame-ontwikkelaar Studio Artdink hebben aangekondigd dat Wonder Boy: Asha in Monster World naar de Nintendo Switch komt in het westen van Q2 2021. 

Om de voorlopige datum te vieren, hebben de bedrijven een nieuwe trailer uitgebracht voor de volledig geremasterde versie van Wonder Boy IV uit 1994.

video
play-rounded-fill

Over Wonder Boy: Asha in Monster World

De trailer zit boordevol inhoud. Of je nu een langdurige fan bent van de serie of Monster World opnieuw ontdekt, we hopen dat je het begin van een spannend avontuur voelt.

Ontwikkeld door de oorspronkelijke leden van Westone Bit

De volledig geremasterde versie van Wonder Boy IV wordt geleid door niemand minder dan de maker, Ryuichi Nishizawa. Daarnaast wordt hij ondersteund door Shinichi Sakamoto voor nieuwe en verbeterde muziek- en geluidseffecten, Maki Ōzora voor personageontwerp en Takanori Kurihara als creatief manager om een ​​waardige remake en nieuwe inzending voor de iconische serie te creëren.

Ervaar het dynamische duo Asha en Pepelogoo als nooit tevoren

Asha krijgt de taak om de vier geesten te bevrijden die worden opgesloten door kwade krachten wiens oorsprong ze tijdens haar reis ontdekt. Gelukkig hoeft ze dit avontuur niet alleen aan te gaan, want al vroeg vindt ze haar nieuwe metgezel, een speciale blauwe Pepelogoo.

Hoewel het verhaal trouw blijft aan het originele spel uit 1994, is het spel een volledige remake van Monster World IV, met celschaduwrijke 3D-graphics en 2D-gameplay die dicht bij de geliefde originele gameplay blijft, evenals verbeterde beelden en verfijnde inhoud afspelen. Vooral in de evenementenscènes wordt de voorstelling verdiept en wordt het wereldbeeld levendig en kleurrijk weergegeven. En voor het eerst in de serie wordt hij geleverd met een karakterstem – door de populaire en getalenteerde Japanse stemactrice Ai Fairouz.

Inclusief de originele Monster World IV

Als ode aan de erfenis van de game is de geliefde originele Monster World IV opgenomen in alle fysieke edities van ININ Games. De originele game is niet opgenomen in een van de digitale versies, het is exclusief verkrijgbaar in de fysieke winkel en in beperkte edities voor Noord-Amerika, Europa en Australië. Voor de Nintendo Switch staat deze op de cartridge, terwijl er een exclusieve downloadcode bij de PS4-discversie wordt geleverd.

Wonder Boy: Asha in Monster World bevat ook de originele Monster World IV in alle fysieke edities en beide games staan ​​op de cartridge voor Nintendo Switch.