Wonder Boy: Asha in Monster World – Stemmen van Monster World

Wonder Boy: Asha in Monster World – Stemmen van Monster World

Studio Artdink , ontwikkelaars achter de aankomende remake van Wonder Boy: Asha in Monster World, hebben een nieuwe video uitgebracht waarin de vocale talenten achter de game worden getoond.

De video speelt stemacteur Ai Fairouz, de stem achter Asha, Praprill XIII en Pepelogoo. Wonder Boy: Asha in Monster World staat gepland voor een Q2 2021-release hier in het westen.

video
play-rounded-fill

Over Wonder Boy: Asha in Monster World

EEN PICTOGRAM IN DE GESCHIEDENIS VAN VIDEOSPEL IS TERUG!

Wonder Boy: Asha in Monster World wordt een echt Wonder Boy-avontuur dat trouw blijft aan zijn roots als het nieuwste deel van de legendarische en succesvolle serie, die dateert uit 1986.

Destijds, in de eerste game van Wonder Boy, probeert caveboy Tom-Tom zijn vriendin Tina te redden van de boze demon.

In de afgelopen jaren zijn de remakes en sequels van Wonder Boy wereldwijd grote hits geworden. Monster Boy en Wonder Boy: The Dragon’s Trap werden beide gevierd door honderdduizenden blije fans nadat de serie decennia lang inactief was geweest.

En nu is Wonder Boy terug met Wonder Boy: Asha in Monster World!

Ontwikkeld door de oorspronkelijke leden van Westone Bit

De volledig geremasterde versie van Wonder Boy IV wordt geleid door niemand minder dan de oorspronkelijke maker, Ryuichi Nishizawa. Hij wordt ondersteund door Maki Ōzora voor personageontwerp, Shinichi Sakamoto, die de nieuwe en verbeterde muziek en geluidseffecten creëerde die Asha’s avonturen vergezellen, en Takanori Kurihara als creatieve manager om een ​​waardige remake en een nieuwe inzending voor de iconische serie te creëren.

Ervaar Asha’s reis als nooit tevoren

Het verhaal van het spel blijft trouw aan het origineel uit 1994.

Asha krijgt de taak om de vier geesten te bevrijden die worden opgesloten door kwade krachten wiens oorsprong ze tijdens haar reis ontdekt. Gelukkig hoeft ze dit avontuur niet alleen aan te gaan, want al vroeg vindt ze haar nieuwe metgezel, een speciale blauwe Pepelogoo.

De spelers kunnen de avonturen van het dynamische duo beleven als nooit tevoren dankzij cel-gearceerde 3D-graphics en 2D-gameplay, evenals verbeterde beelden en verfijnde spelinhoud. Vooral in de evenementenscènes wordt de voorstelling verdiept en wordt het wereldbeeld levendig en kleurrijk gereproduceerd. Bovendien wordt het voor het eerst in de serie geleverd met een karakterstem – door de populaire en getalenteerde Japanse stemactrice Ai Fairouz.

Inclusief het originele spel!

Om de erfenis van de game te eren, is de geliefde originele game Monster World IV opgenomen in alle fysieke edities van ININ Games. Het is niet inbegrepen in een van de digitale versies – het is exclusief verkrijgbaar in de fysieke winkel en in beperkte edities voor Noord-Amerika, Europa en Australië. Voor de Nintendo Switch-versie staat deze op de cartridge. De PS4-discversie bevat een exclusieve downloadcode.

De westerse retailrelease van Wonder Boy – Asha in Monster World voor PlayStation 4 en Nintendo Switch vindt plaats in het tweede kwartaal van 2021 voor Noord-Amerika, Europa en Australië.

Blijf op de hoogte voor meer informatie!