Wonder Boy Collection – Eerste 28 minuten

Wonder Boy Collection – Eerste 28 minuten

Wil je je verdiepen in de nostalgische geweldigheid van Wonder Boy Collection op Switch? Je kunt nu hier de eerste 28 minuten van de collectie in actie zien, dankzij Handheld Players.

Wonder Boy Collection bevat Wonder Boy, Wonder Boy in Monster Land, Wonder Boy in Monster World en Monster World IV — evenals extra functies zoals een terugspoeloptie, een kunstgalerie en meer!

video
play-rounded-fill

Over Wonder Boy Collection

Met Wonder Boy Collection kun je een klassiek game-icoon ervaren!

Een zorgvuldig geselecteerde selectie van belangrijke Wonder Boy-titels, waaronder vier SEGA-platformgameklassiekers uit de gouden periode. Met zijn combinatie van traditionele platformactie en actie-RPG-gameplay heeft dit kwartet van veelgeprezen titels voor elk wat wils.

Of je nu een serieliefhebber bent of een beginner die een game-icoon wil ervaren, Wonder Boy Collection heeft de ideale Wonder Boy-bundel voor jou!

Deze ongelooflijke collectie brengt vier van de beste Wonder Boy-games samen, van de originele arcade-versie uit 1986 tot Monster World IV uit 1994, waardoor je de kans krijgt om een ​​van de belangrijkste gaming-series te ervaren.

Met zijn briljante combinatie van hectische platformactie en actie-RPG-functies, vergaarden de Wonder Boy-games in de jaren tachtig en negentig een enorme schare fans. In tegenstelling tot andere platformgiganten hebben de Wonder Boy-titels in het Westen extreem weinig distributie gehad op de huidige game-apparaten. Tot nu toe tenminste!

De Wonder Boy-games zijn bedoeld om gemakkelijk op te pikken en te spelen voor gamers van alle niveaus, terwijl ze toch voldoende complexiteit en uitdaging bieden om zelfs de meest getalenteerde spelers bezig te houden. En ze zijn verbeterd met huidige functies, zoals de optie om je spel op elk moment terug te spoelen.

Dus, of je nu deze legendarische gameserie voor de eerste keer wilt testen, een jeugd herbeleeft tijdens het spelen van Wonder Boy, of een heerlijk andere platformgame aan je verzameling wilt toevoegen, Wonder Boy Collection is de bundel voor jou!

  • Wonder Boy, Wonder Boy in Monster Land, Wonder Boy in Monster World en Monster World IV zijn allemaal inbegrepen.
  • Uitgebreid vertaald naar nieuwere consoles, met extra functies zoals een filter, shader, een terugspoeloptie en een kunstgalerie!
  • Een prachtige combinatie van platformactie en RPG-actie
  • Herbeleef je jeugd met heldere pixelbeelden en heldere chiptune-muziek
  • Eenvoudig en uitnodigend voor nieuwe spelers – met voldoende complexiteit en moeilijkheidsgraad om zelfs de meest toegewijde vast te leggen!

Wonder Boy Collection is vanaf 3 juni 2022 verkrijgbaar voor $ 29,99 / £ 24,99 / € 29,99 in de Nintendo Switch eShop.

Ad