Wonder Boy Collection – Eerste 33 minuten

Wonder Boy Collection – Eerste 33 minuten

De gameplay voor Wonder Boy Collection, een nieuwe Nintendo Switch-bundel, is gedemonstreerd door Nindie Spotlight. Wonder Boy, Wonder Boy in Monster Land, Wonder Boy in Monster World en Monster World IV zijn opgenomen in de collectie.

Een zorgvuldig geselecteerde selectie van belangrijke Wonder Boy-titels, waaronder vier SEGA-platformgameklassiekers uit de gouden periode. Met zijn combinatie van traditionele platformactie en actie-RPG-gameplay heeft dit kwartet van veelgeprezen titels voor elk wat wils.

video
play-rounded-fill

Over Wonder Boy Collection

Of je nu een liefhebber van series bent of een beginner die een game-icoon wil ervaren, Wonder Boy Collection heeft de ideale Wonder Boy-bundel voor jou!

Deze ongelooflijke compilatie brengt vier van de beste Wonder Boy-games samen – van de originele arcade-versie uit 1986 tot Monster World IV uit 1994 – en geeft je de kans om een ​​van de belangrijkste gaming-series te ervaren.

Met zijn briljante combinatie van hectische platformactie en actie-RPG-functies, vergaarden de Wonder Boy-games in de jaren tachtig en negentig een enorme schare fans. In tegenstelling tot andere platformgiganten hebben de Wonder Boy-titels in het Westen extreem weinig distributie gehad op de huidige game-apparaten. Tot nu toe tenminste!

De Wonder Boy-games zijn bedoeld om gemakkelijk op te pikken en te spelen voor gamers van alle niveaus, maar met voldoende complexiteit en uitdaging om zelfs de meest getalenteerde spelers bezig te houden. En ze zijn verbeterd met huidige functies, zoals de optie om je spel op elk moment terug te spoelen.

Dus, of je nu deze legendarische gameserie voor de eerste keer wilt testen, een jeugd herbeleeft tijdens het spelen van Wonder Boy, of een heerlijk andere platformgame aan je verzameling wilt toevoegen, Wonder Boy Collection is de bundel voor jou!

  • Wonder Boy, Wonder Boy in Monster Land, Wonder Boy in Monster World en Monster World IV zijn allemaal inbegrepen.
  • Uitgebreid aangepast aan nieuwere consoles, met nieuwe functies zoals een filter, arcering, terugspoeloptie en een kunstgalerie!
  • Een prachtige combinatie van platformactie en RPG-actie • Beleef je jeugd opnieuw met heldere pixelbeelden en heldere chiptune-muziek • Eenvoudig en uitnodigend voor nieuwe spelers – met voldoende complexiteit en moeilijkheidsgraad om zelfs de meest toegewijde te boeien!

Wonder Boy Collection is beschikbaar voor aankoop op Nintendo Switch in zowel fysieke als digitale formaten. Ondersteunde talen zijn Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans.

Ad