Wonder Boy: The Dragon’s Trap is beschikbaar in winkels

Wonder Boy: The Dragon’s Trap is beschikbaar in winkels

Headup Games heeft aangekondigd dat Wonder Boy: The Dragon’s Trap voor Nintendo Switch nu beschikbaar is in de detailhandel in Europa en Australië en Nieuw-Zeeland. De prijzen voor het spel zijn € 39,99 / £ 34,99.

Afgezien van het spel zelf, bevatten beide dozen verschillende fysieke extra’s:

  • een handleiding in retrostijl, die doet denken aan het SEGA-tijdperk van gamen
  • de originele soundtrack op mini-CD
  • een schattige telefoonriem met het hoofdpersonage van het spel

Over Wonder Boy: The Dragon’s Trap

Wonder Boy: The Dragon’s Trap is een prachtige handgetekende en geanimeerde remake van het onvergetelijke Sega Master System-spel Wonder Boy III. Vervloekt en veranderd in een half mens, half-hagedis wangedrocht door de Meka Dragon, zal onze held de vele vallen van Monster Land moeten onderzoeken om een ​​remedie te vinden.

De ontwikkelaar van de game, Lizardcube, heeft het originele spel reverse-engineered om de personagebewegingen, de logica van de item drop, geheime deurlocaties en nog veel meer te repliceren.

De Switch ™ en PS4 ™ -versies van Wonder Boy: The Dragon’s Trap worden gepresenteerd in breedbeeld-HD, met verbeterde interface-functies, een nieuw speelbaar personage (Wonder Girl) en de optie om te schakelen tussen de geheel nieuwe handgetekende beelden en het origineel afbeeldingen en geluid.

En natuurlijk hebben we al onze fysieke kopie van de game, er echt dol op!

Ad