Wonder Boy: The Dragon’s Trap retail voor Europa in April

Wonder Boy: The Dragon’s Trap retail voor Europa in April

Headup Games heeft de releasedatum bekendgemaakt van de aankomende fysieke doos van Wonder Boy: The Dragon’s Trap voor Nintendo Switch en PlayStation4. De game geraakt op 19 april 2018 bij grote winkels in Europa evenals Australië / NZ.

Wonder Boy: The Dragon’s Trap is een prachtig handgetekende en geanimeerde remake van het onvergetelijke Sega Master System-spel Wonder Boy III. Vervloekt en veranderd in een half mens, half-hagedis wangedrocht door de Meka Dragon, zal onze held de vele vallen van Monster Land moeten onderzoeken om een remedie te vinden.

Meer over Wonder Boy: The Dragon’s Trap

De ontwikkelaar van de game, Lizardcube, heeft het originele spel reverse-engineered om de personagebewegingen, de logica van de item drosp, geheime deurlocaties en nog veel meer te repliceren.

De Nintendo Switch en PS4-versies van Wonder Boy: The Dragon’s Trap worden gepresenteerd in breedbeeld-HD, met verbeterde interface-functies, een nieuw speelbaar personage (Wonder Girl) en de optie om te schakelen tussen de geheel nieuwe handgetekende beelden en de originele graphics en geluid.

Leer de handleiding in retrostijl kennen, die doet denken aan het SEGA-tijdperk en score je eigen schattige telefoon strap met de hoofdpersoon. Headup Games ‘retailedities van Wonder Boy: The Dragon’s Trap zal op 19 april 2018 in de winkels liggen met een adviesprijs van € 39,99 / £ 34,99.