Working Zombies – Vijfde Trailer; The Plumber

Working Zombies – Vijfde Trailer; The Plumber

Jupiter heeft de volgende trailer gedeeld voor zijn komische werkactiegame Working Zombies voor Nintendo Switch. Deze keer zet de trailer de ‘Loodgieter’ in de schijnwerpers – een van de vele functies waarin spelers zombies helpen de acceptatie van de menselijke samenleving te verdienen.

In de game zullen spelers ook zombies helpen om succesvolle cabinepersoneelsleden, kleuterleiders en schoonheidsspecialisten te zijn

video
play-rounded-fill

Over Working Zombies

Working Zombies komt in de zomer van 2020 uit via de Japanse Switch eShop.

Working Zombies is een grote verandering ten opzichte van de Picross-serie Jupiter is het meest bekend omdat het een komisch, slapstick-actiespel is dat zich afspeelt in een wereld waarin je vriendelijke, lokale zombies gewoon proberen de rekeningen te betalen en een baan vast te houden om rond te komen ontmoeten.

Over Jupiter

De Japanse videogamestudio Jupiter Corporation ontwikkelt momenteel een nieuwe titel met de naam Working Zombies. Jupiter staat bekend om het maken van Picross-titels, een soort spel dat nonogrammen gebruikt om strategisch een groter geheel te laten zien. (Picross heeft tientallen versies, waaronder een Kemono Friends-editie op de Nintendo Switch en een Sanrio-thema op de 3DS.)

Hoewel het ook betrokken is geweest bij de ontwikkeling van games zoals Kingdom Hearts: Chain of Memories op de Game Boy Advance en zowel Ghost Trick als The World Ends with You op de Nintendo 3DS.

Ad