World Conqueror X launch trailer

World Conqueror X launch trailer

Ga de strijd aan in velen veldslagen op de Nintendo Switch.

World Conqueror X is verkrijgbaar op de Nintendo Switch in de vorm van een eShop-titel. Daar hoort natuurlijk een launch trailer bij.

Over World Conqueror X

De game is ontwikkeld door Circle Entertainment en is een strategische titel vol turn-based gevechten. Het spel kent verschillende missies welke draaien om geschiedkundige feiten. Je gaat dan ook de strijd aan in tientallen veldslagen. Hierin neem jij de leiding over de troepen en militaire eenheden, dit alles in turn-based gevechten. 

Launch Trailer World Conqueror X

video
play-rounded-fill

Neem het bevel over allerlei troepen en militaire eenheden in turn-based gevechten. Gebruik luchtafweergeschut en wees je altijd bewust van de omstandigheden op het slagveld. Je kunt je hoofdkwartier uitbreiden, vijandelijke fortificaties innemen en de verdediging van je eigen steden uitbouwen. Richt monumenten op om toegang te krijgen tot machtige generaals. Slagen worden uitgevochten te land, ter zee en in de lucht. Denk goed na over je strategie om te zegevieren.

Er zijn twee hoofdspelstanden die talloze uren strategische oorlogvoeren bieden. In de Scenario Mode kun je met de Asmogendheden en de Geallieerden meer dan 40 missies missies uit de Tweede Wereldoorlog naspelen in Europa en de Stille Oceaan.

Ad