World Of Final Fantasy Maxima fysieke versie

World Of Final Fantasy Maxima fysieke versie

Square Enix heeft een exclusieve fysieke release van Nintendo Switch aangekondigd voor WORLD OF FINAL FANTASY MAXIMA die zal worden uitgebracht … in Zuidoost-Azië.

Ahh de gruwel, maak het overal beschikbaar … doe er een beperkte aanloop van … maar beperk ons niet tot regiospecifieke releases als we eindelijk een regiovrij systeem hebben. Sorry, mijn rant is nu af; laten we doorgaan…

World of Fysiek

De Nintendo Switch fysieke versie van WORLD OF FINAL FANTASY MAXIMA zal exclusief worden aangeboden in Zuidoost-Azië. Square Enix heeft bevestigd dat er geen fysieke release zal zijn in Noord-Amerika, Europa en Japan. (Zie hierboven)

video
play-rounded-fill

Ondersteunde talen zijn Engels, Chinees, Japans, Koreaans, Frans, Italiaans, Duits en Spaans. De game is regiovrij en wordt in februari 2019 uitgebracht. De Nintendo Switch-versie heeft dezelfde boxart als de Xbox One-versie.

Import import import

Dus het voordeel is; YAY English … maar het is weer tijd om een game te importeren. En waarom houd ik daar niet van; voor één douanegedoe, voor twee; de extra wachttijd, voor drie; het is meestal niet nodig om regiospecifieke gebonden games te releasen die in brede kring aantrekkelijk zijn.

Hoe dan ook … ga je World Of Final Fantasy Maxima importeren?

Ad