World of Light onthuld voor Super Smash Bros. Ultimate

World of Light onthuld voor Super Smash Bros. Ultimate

Tijdens de Super Smash Bros. Ultimate Direct heeft Nintendo een nieuwe Adventure Mode aangekondigd met de naam World of Light.

video
play-rounded-fill

World of Light

In World of Light zijn bijna alle vechters van hun lichamen beroofd en in Spirits veranderd door een legioen van Master Hands. In de trailer lijkt het dat alleen Kirby weet te ontsnappen aan dit lot en zal moeten beginnen om al andere vechters moet bevrijden.

Hiervoor reis je over een groteske wereldkaart, waarin je verschillende uitdagingen moet voltooien.

Kom je verder in de mode dan krijg je meer mogelijkheden om je Spirits te trainen. Wat deze World of Light mode echter exact inhoudt, wil Masahiro Sakurai nog geheimhouden tot de release van de game.

Galeem

De uiteindelijke eindbaas is echter het angstaanjagende wezen Galeem. Volgens de Smash Bros.-website moeten alle vechters en spirits samenwerken om hem te stoppen. Wat als de opmerking van Marth klopt trouwens; We will each need to take out about 10.

75 fighters x 10 = 750 playthroughs van World of Light. Als dat nodig is om het om tegen Galeem op te nemen zou dat wel extreem …. nee … gewoon GAAF zijn zeg. Wat vinden jullie? (Dit is btw alleen maar een theorie)

1 Speler mode

Met de komst van World of Light is er eindelijk ook weer een echte 1 player mode, die in de Super Smash Bros. edities voor Nintendo Wii U en Nintendo 3DS ontbrak. De laatste keer dat alle karakters er in de 1 player mode echt toe dede was de Subspace Emissary  op de Wii met Super Smash Bros. Brawl. 

We kijken al uit naar 7 december want dan verschijnt Super Smash Bros. Ultimate (eindelijk) voor de Nintendo Switch.

Ad