World War Z komt officieel op 2 november

World War Z komt officieel op 2 november

Saber Interactive en Focus Entertainment hebben aangekondigd dat World War Z, de bestverkochte zombieshooter geïnspireerd op de kaskraker van Paramount Pictures, op 9 november wordt gelanceerd op de Nintendo Switch. 2, 2021.

Het spel is al door meer dan 15 miljoen spelers wereldwijd ervaren.

video
play-rounded-fill

Over World War Z

Vecht voor het voortbestaan ​​van de mensheid tegen de meedogenloze krachten van de ondode Apocalyps, alleen of met vrienden in meerdere spelmodi. World War Z is vanaf vandaag digitaal te pre-orderen op Nintendo Switch en bij grote retailers voor € 39,99.

World War Z – Deluxe Edition bevat een overvloed aan bonuswapens en skins en is ook beschikbaar voor digitale pre-order voor € 49,99.

Aangedreven door Sabres dynamische Swarm Engine™, levert World War Z op Nintendo Switch een spannende, snelle actie-ervaring met vier coöp-verhaalcampagne-afleveringen over de hele wereld in New York, Moskou, Jeruzalem en Tokio.

Vecht alleen tegen honderden bloeddorstige zombies of als een team van maximaal vier spelers met zeven unieke klassen en een arsenaal aan dodelijke wapens, explosieven, torentjes en vallen.

World War Z verschijnt op 2 november op Nintendo Switch en spelers kunnen de game nu pre-orderen!