Worms Rumble komt in 2021

Worms Rumble komt in 2021

Een nieuwe Worms-ervaring komt later dit jaar binnen handbereik!

Team17 onthulde dat zijn arena-gebaseerde multiplayer-game Worms Rumble in 2021 naar Nintendo Switch- en Xbox-systemen zou komen. De titel werd vorig jaar voor het eerst gelanceerd voor PlayStation-systemen en pc’s – met gevechten voor 32 spelers in realtime.

Team 17 – plannen voor 2021

2021 wordt een heel spannend en druk jaar voor Team17, met meer games die bij ons label zijn getekend dan ooit in onze geschiedenis en nieuwe IP-lanceringen om naar uit te kijken, waaronder Rogue Heroes, King of Seas, Narita Boy, Epic Chef, Super Magbot, Greak: Memories of Azur, Honey I Joined a Cult en Hokko Life met drie nieuwe games die nog moeten worden aangekondigd.

Daarnaast zal Hell Let Loose Early Access verlaten en op PlayStation 5 en Xbox X / S verschijnen, Overcooked! All You Can Eat wordt gelanceerd op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc en Worms Rumble wordt gelanceerd op Xbox X / S, Xbox One en Nintendo Switch.

video

Over Worms Rumble

Welkom bij Worms Rumble, de allereerste Worms-game met realtime gevechten! Duik in epische Battle Royale- en Deathmatch-modi voor 32 spelers met volledig multi-platform cross-play terwijl je vecht om de laatste worm te zijn die overeind staat!

Worms Rumble wordt volledig ondersteund door voortdurende inhoudsupdates, waaronder nieuwe arena’s, aanpassingen, spelmodi en meer …

Elke ronde is in REAL TIME. Als vijanden vuur laten regenen, laat wormageddon dan meteen weer los!

Speel op PlayStation-generaties en pc, met Deathmatch en Last Worm Standing solo- en squadron Battle Royale-modi die bij de lancering beschikbaar zijn!

Armwormen met nieuwe en terugkerende favoriete wapens van fans, waaronder de Bazooka, Holy Hand Grenade, Hand Cannon en Baseball Bat!

Neem deel aan seizoensevenementen, dagelijkse en community-uitdagingen en experimenteer met nieuwe gameplay-mechanica en wapens in ‘The Lab’!

Verdien EXP en in-game valuta om wapenskins, outfits, accessoires en emotes te ontgrendelen en te kopen. Creëer je eigen persoonlijke stijl voor het slagveld!

Ad