WRC 10 – Gameplay laat zien hoe het draait op Nintendo Switch

WRC 10 – Gameplay laat zien hoe het draait op Nintendo Switch

We hebben de eerste gameplaybeelden van WRC 10 op de Nintendo Switch gezien. Dit komt na het recente debuut van de racer.

video
play-rounded-fill

Video credits: NintendoGalaxy

Over WRC 10

WRC 10 brengt een gloednieuwe jubileumeditie uit om het 50-jarig jubileum van het kampioenschap te herdenken, boordevol nieuw materiaal en sensaties. Herbeleef de meest opwindende gebeurtenissen van 1973 tot nu! WRC 10 History-modus stelt je rijvaardigheid op de proef in 19 historische gebeurtenissen waarbij je je moet aanpassen aan de race-omstandigheden van elke periode.

WRC-materiaal dat nog nooit eerder is gezien:

  • Estland, Kroatië, België en Spanje zijn de vier nieuwe rally’s voor 2021.
  • Akropolis, San Remo, Duitsland en Argentinië behoren tot de historische bijeenkomsten.
  • 120 uitzonderlijke etappes – 52 officiële teams (WRC, WRC2, WRC3, Junior WRC) voor het seizoen 2021
  • 20 klassieke voertuigen van Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi, Toyota en anderen…

Carrière-modus, die algemeen wordt geprezen als een van de best ontwikkelde en meest grondige in een racegame, is bijgewerkt met een livery-editor, waarmee je je eigen team kunt samenstellen en je kleuren kunt toepassen op huidige voertuigen!

De hyperrealistische en uiterst nauwkeurige physics-engine van WRC 10 heeft de rijervaring op alle oppervlakken verbeterd, met superieure aerodynamische kracht, turbo- en remcontrole. Om de onderdompeling te vergroten, is het geluidsontwerp bijgewerkt.

Chauffeurs kunnen zichzelf op hun eigen niveau aan de gemeenschap testen in deze zeer competitieve eSport, met dagelijkse en wekelijkse uitdagingen en clubs waar je je eigen evenementen kunt organiseren.

WRC 10 is momenteel beschikbaar voor Nintendo Switch in Europa, en Noord-Amerika volgt op 29 maart 2022. De aangeboden talen zijn Engels, Portugees, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Russisch, Koreaans, Chinees (vereenvoudigd) en Chinees (traditioneel).

Ad